У Тячівській райлікарні відреконструювали корпус інфекційного відділення

15.06.2023 22:28 СОЦІО

 

У його відкритті сьогодні взяли участь перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький, народні депутати, керівництво обласної ради, району, громади та медзакладу.

«Крок за кроком ми спільними зусиллями розвиваємо сферу охорони здоров’я, розбудовуємо наші заклади, їхнє матеріально-технічне забезпечення, покращуємо умови роботи для працівників і лікування – для населення», – зазначив Мирослав Білецький.

За його словами, в оновленому відділенні, розрахованому на 25 ліжок, з усього району прийматимуть пацієнтів, у яких діагностували COVID-19 чи інші інфекційні захворювання.

Реконструкція тривала з 2021 року за фінансування з державного бюджету. Загальна вартість проведених робіт – 18 млн 390 тис. грн.

У відділення закупили нові меблі та медичне устаткування для персоналу і пацієнтів, підвели кисень до кожного ліжка, встановили очисні споруди для знезараження стічних вод.

Проєкт реалізували з дотриманням норм безбар'єрності.

«Інфекційні недуги не знають кордонів, не обирають час. Завершення модернізації інфекційного відділення саме під час війни – важливий крок для збереження здоров’я українців, приборкання недуг», – зауважив перший заступник голови ОВА.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат