Куди звертатись закарпатцям, які опинилися у складних життєвих обставинах

admin 14.02.2017 20:05 СОЦІО

Враховуючи нинішній нелегкий час, цілком доречним та корисним може стати перелік соціально-реабілітаційних закладів, що допоможуть закарпатцям, які перебувають у складних життєвих обставинах.


Наразі в області функціонує декілька закладів, які спрямовані вирішити різні життєві негаразди.

Обласний соціальний центр матері та дитини. Це заклад тимчасового проживання жінок, які перебувають на сьомому-девятому місяці вагітності та матерів з дітьми віком від народження до 18 місяців. В даній установі мами зможуть отримати соціально-психологічну допомогу, консультацію юриста та інші види допомоги, які вони потребують. Окрім того, мами будуть забезпечені житлом та харчуванням.

Соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це заклад для тимчасового проживання дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського спілкування. Вікова категорія дітей – від 15 до 18 років. Отримати допомогу у цьому центрі можуть і сироти від 18 до 23 років. У центрі надають різнопланову допомогу, а також забезпечують житлом та харчуванням.

Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Центр спрямований на відновлення та підтримку фізичного та психологічного стану та інтеграція у суспільство людей,   які мають функціональні обмеження. Це заклад денного перебування. Розрахований він на 30 осіб.

Закарпатський обласний центр соціально-психологічної допомоги. Це заклад, який покликаний допомогти людям, які стали жертвами насильства, злочину про тих або стихійного лиха. Тут надають соціальні послуги в умовах соціального стаціонару. Також тут тимчасово можуть проживати особи, які перебувають у складних життєвих обставинах. Вони проходять психологічну діагностику, корекцію та терапію.

Кожна людина, яка опинилась у складних життєвих обставинах та потребує допомоги може звернутись до одного з цих закладів або ж до управління соціального захисту населення у вашому регіоні.  

 
http://goloskarpat.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат