Як цієї ночі в межах Закарпаття запрацював безвізовий режим: перші враження

admin 11.06.2017 15:19 СОЦІО

 

На 2-х найбільших пунктах пропуску, а це Чоп – Захонь на кордоні з Угорщиною та «Ужгород – В.Нємецьке» на кордоні з Словаччиною, великого напливу чи черг з огляду на скасування віз у момент запровадження безвізу не спостерігалося.


Безвізовий режим почав діяти о 1 ночі 11 червня за київським часом, і журналісти зафіксували перших українців, які перетнули кордон з ЄС без віз: це дійсно було легко та доволі швидко.

На КПП «Чоп – Захонь» першими безвізовий режим на собі протестували журналісти – Ірина Бренза, Ганнуся Тарканій-Твердохліб та Віталій Глагола, які перетнули кордон за новими правилами:

– 00:03 за європейським часом. І от він. Один із перших українців, які переїхали кордон по безвізу! Ну, ви зрозуміли - це я) Ваш покірний слуга) Насправді, навіть відбитки не перевірили. Із документів перевірили тільки паспорт, водійське посвідчення, техпаспорт на авто і страховку. Ще запитали куди їду, а я кажу: в Угорщину на каву. І ВСЕ, мене без жодних інших документів впустили. Це однозначно #перемога, – коментує Віталій Глагола.



Про те, як вперше заїжджали в ЄС по безвізу через КПП «Ужгород – В.Нємецьке», дивіться у сюжеті 112 каналу:


mukachevo.net

admin

Коментарі :


11.06.2017 15:59 поет

Петро відкрив вікно в Європу і показав країні...


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат