Чиновники Хустської РДА розікрали кошти призначені для шкільних котелень (ВІДЕО)

admin 05.10.2016 09:35 СОЦІО

Депутати Хустської районної ради викрили розкрадання коштів відділом освіти та молоді Хустської РДА по ремонту шкільних котелень с. Потічок – 196 770 грн., с. Л.Поляна- 191 110 грн., с. Залом -198 364 грн.

Кошти за ремонт котелень були оплачені ще в серпні місяці і на папері виконанні ремонтні роботи ,а також підписані акти виконаних робіт , але станом на 04.10.2016р ніяких робіт по ремонту котелень не проведено. Про це повідомляють Новини Хустщини.

Події навколо відділу освіти та молоді Хустської РДА призвели до порушення кримінального провадження по заяві депутатів Хустської районної ради .
Отримавши підтвердження перерахування коштів за виконанні роботи поточного ремонту котелень Поточанського НВК , Липецькополянської ЗОШ, Заломської ЗОШ на підставі фіктивних , договорів та актів виконаних робіт депутати Хустської районної ради звернулись в поліцію. На місця виїхала оперативно-слідча група зафіксувавши факти не виконання робіт по поточному ремонту за бюджетні кошти відділу освіти та молоді Хустської РДА та відібравши пояснення від директорів ЗОШ.

В поясненнях всі вони стверджували, що ніяких робіт по поточному ремонту шкільних котелень станом на 4.10.2016року не здійснювалось . Тільки в одній Поточанській НВК поспіхом до приїзду почався демонтаж старих котлів , які вже порубали на металолом. В Заломській ЗОШ виявлена стара траншея з відрізаними трубами і більш ніяких робіт не проведено . Депутати звертались у відділ освіти , чи проводились проектні роботи по заміні старих котлів на нові твердопаливні і чи укладений договір на закупку нових котлів, але ніякої відповіді від відділу не отримали . Зверталась в відділ освіти Хустської РДА і слідчо-оперативна група, але пояснення та документи їм відмовились надати, а керівник відділу освіти та молоді Русин терміново пішов у відпустку. Раніше начальник відділу освіти та молоді повідомляв , що всі навчальні заклади Хустського району готові до опалювального періоду, а виявляється, що ні. Чи будуть нарешті покарані винні у бюджетних махінаціях та керівник відділу освіти та молоді та чи змінились принципи роботи міліції з переходом в поліцію побачимо незабаром.



http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат