Депутатка Іршавської райради від ЄЦ пішла шляхом Балоги та побила голову фракції «Самопомочі»

admin 05.08.2016 17:02 СОЦІО

Вчора депутатка від партії Віктора Балоги «Єдиний Центр» Анна Білей, яка є директором Кушницької школи накинулася та побила голову фракції «Самопоміч» Ольгу Чедрик.


Передумовою конфлікту стали неодноразові випади та особисті образи з боку Анни Білей до Ольга Чедрик,яка постійно зверталася до голови районної ради з вимогою дотримання депутатської етики. Після чергових образ,які поступили у відповідь на конструктивні зауваження від фракції «Самопомчі», на сесії районної ради. На якій пані Ольга Чедрик поцікавилася у голови районної ради за якими саме критеріями подавали кандидата на голову освітянської комісії і чи це обов'язково має бути людина, яка була притягнена до відповідальності за розкрадання бюджетних коштів.
Після закінчення засідання сесії Анна Білей з погрозами напала та побила Ольгу Чедрик. Потерпіла звернулася з заяву до поліції, яка по даній справі веде розслідування.

Нагадаємо, що поліція також веде розслідування побиття головою партії ЄЦ Віктором Балогою головного редактора М-Студіо. Також зараз проходять судові слухання відносно побиттям кумом Віктора Балоги Олегом Дибою журналіста.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат