Закарпаття із візитом “доброї волі” відвідала дружина президента Угорщини

admin 17.12.2015 06:53 СОЦІО

Днями з візитом “доброї волі” на Закарпаття прибула дружина президента Угорщини Аніта Герцег.


За повідомленням Генерального Консульства Республіки Угорщина в м. Ужгород, пані А.Герцег відвідає реформатський дитячий будинок-інтернат “Милосердний Самарянин”, що у с. Велика Добронь Ужгородського району.

За інформацією прес-служби консульства, вихованцям декількох угорськомовних навчальних закладів планують надати від А.Герцег гуманітарну допомогу до новорічно-різдвяних свят.

Нагадаємо, що це не перший візит дружини угорського президента на Закарпаття. У квітні цього року Аніта Герцег вже перебувала із благочинним візитом у Закарпатській області. Вона опікувалася проблемами угорців, що проживають в Україні, а також мала за мету висловити підтримку українському народові у скрутний для країни час. Пані А.Герцег є послом доброї волі Мальтійської служби допомоги Угорщини.

За інф. прес-служби Генерального Консульства Республіки Угорщина

++++++++

ДО ТЕМИ

Як зазначив голова Угорської національної аграрно-економічної палати Дюрфі Болаж, ця програма діє і в інших населених пунктах за межами Угорщини і є досить масштабною.
- Цього року ми зібрали 430 тон пшениці, з якої зробили борошно. У нас є 2 об'єкти, які ми цього року підтримуємо. В першому ми зараз знаходимось, а другим є заклад імені святого Ференца, яким керує пан Бьойте Ференц. Цього року нам вперше вдалось зібрати таку кількість пшениці та борошна, що ми можемо допомогти і іншим соціальним закладам Угорщини, які здійснюють благодійну допомогу, - підкреслив Дюрфі Болаж.
Дружина Президента Угорщини особисто від себе подарувала Великодобронському дитбудинку-інтернату набір посуду, а діти підготували для гостей святковий концерт.
- Цього року я вже вдруге відвідую Закарпаття і цим підкреслюю те, що для нас є дуже важливою тутешня спільнота, в тому числі і угорська, - підкреслила пані Герцег Аніта та додала: «Кожного разу я відчуваю, що отримую набагато більше, ніж привезла з собою. Я відчуваю тут велику любов до себе, що дуже сильно ціную. Я впевнена в тому, що ця справа матиме продовження».

mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат