Губернатора Закарпаття Губаля підловили у зловживанні службовим становищем (ВІДЕО)

admin 12.06.2015 09:45 СОЦІО

Мова йде про прокладання за вказівкою Губаля асфальту до його власного вівчарника, у той час, коли дороги у сусідніх селах мають вигляд гірший, ніж після війни.

Мова йде про прокладання за вказівкою Губаля асфальту до його власного вівчарника, у той час, коли дороги у сусідніх селах мають вигляд гірший, ніж після війни. Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” пише активіст Роман Келемен.

Ми разом з членами Радикальної партії Хустщини виїхали по проханню жителів району , яких обурює те що дороги району в суцільних ямах, а голова Закарпатської ОДА Губаль прокладає асфальтну дорогу на свій вівчарник . Коштів на ямковий ремонт з бюджету не виділяється , а якщо є кошти то немає асфальту , а якщо є кошти та асфальт то немає ,кому це зробити. Але, якщо губернатор Закарпаття захоче собі прокласти асфальт на дачу , чи вівчарник то все це зразу знаходиться і виконується.

Піддається сумніву і те , що за це дорожнє покриття, яке веде на вівчарник губернатора були сплачені кошти . Все це асфальт та щебінь зекономлено – вкрадено на ремонті дорожнього покриття державних та комунальних доріг краю . Дорогу, яку зробили на вівчарник закарпатського губернатора по якості виконання робіт перевершує дорогу на дачу Балоги В.І. в с. Синяк та дорогу на базу відпочинку «Золоту Гору» регіонального екс-губернатора Ледиди. Своє слово жити по – новому Наш губернатор дотримується і дійсно він зажив по –новому : бізнес росте як на дріждях , машини , нерухомість , жінка директор школи , асфальтна дорога на вівчарник ,…..

Асфальт для вівчарника закарпатського губернатора Губаля возять з Ужгороду в автомобілях «ДАФ» з підігрівом асфальту . Роботи виконує місцева дорожна служба ДРСУ м. Хуст . Асфальт укладав новий «асфальтоукладчик» , який був привезений з м. Ужгороду . На фото є реєстраційні номера автомобілів і неважко буде з’ясувати , кому належать автомобілі, які викладають дорогу та прокатують узбіччя дороги щоб губернатора не качало на новому джипі.

Також ми на прохання жителів с. Монастирець Хустського району – виборчий округ депутата Хустської районної ради Губаля В.І., він же губернатор краю , приїхали подивитись, який стан доріг в його виборчому окрузі . На фото можна подивитись, що населений пункт вкритий ямами , а ями засипають гравієм з річки Ріка . Жителі села «по –доброму» згадують свого депутата, можна навіть на відео прослухати . Чи відвідує депутат свій виборчий округ видно навіть по табличці на сільській раді . До речі пане губернатор при в’їзді в с Монастирець відсутній навіть знак з назвою села . Так звідки асфальт пане губернатор ??? За які кошти прокладається дорога до Вашого вівчарика з дачею ????”, — ідеться у повідомленні.

http://transkarpatia.net/transcarpathia/crime/49753

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат