Не багато не мало – з 67 тисяч перевіряли 21 платника

admin 10.04.2014 12:51 СОЦІО

В Закарпатській області в Головному управлінні Міндоходів краю зареєстровано 67,4 тис. платників суб’єктів господарювання фізичних осіб.

– Протягом першого кварталу фахівцями управління було проведено 21 планову документальну перевірку підприємців-фізичних осіб. Така тенденція, тобто перевірка в середньому на один квартал 21 СГД, була   в минулому році, так заплановано на і ІІ квартал поточного року, – повідомив заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Микола Бутенко під час прес-конференції, яка проходила, 8 квітня, в рамках всеукраїнської акції: «День відкритого декларування».

– Якщо СГД має 1-2 млн. гривень доходу, і витрати 1-2 млн., а сплачено до бюджету – нуль, то таку категорію платників ми і перевіряємо, – зазначає Микола Бутенко. З його слів, зараз вивчаються пропозиції, бачення від громадськості як краще збирати податки. Наприклад, спрощена система оподаткування. Перед тим, як її впровадити в життя було опрацьовано велику кількість пропозицій та думок, були створені спеціальні комісії, робота яких була спрямоване на те щоб передбачити як «спрощенка» працюватиме, тобто наскільки вона є зручною для ведення бізнесу, скільки приноситиме податків в бюджет та які кроки в її адмініструванні будуть найефективнішими. Надходження за минулий рік, говорять самі за себе. До бюджету надійшло майже 115 млн. грн. єдиного податку, в той же час, загальна система   оподаткування принесла бюджету 20 млн. грн.

– Ці кошти надходять від людей, які самі себе створили, підкреслив Микола Бутенко, – це їхній власний бізнес, вони не просять дотацій – вони   сплачують до держави податок.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат