Телефонний шахрай виманив 4 тис грн. за "порятунок" від тюрми  

admin 31.03.2014 15:41 СОЦІО

Мукачівській пенсіонерці на   мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився   працівником міліції.


Співрозмовник сказав жінці,   що її сина затримано змарихуаною, і якщо вона хоче порятувати його від тюрми, то потрібноперерахувати чимскоріше гроші в сумі 4000 гривень через термінал навказаний банківський рахунок.

Не підозрюючи лиха, довірлива мукачівка зібрала потрібну суму й побігла в банкомат, де переказала гроші на вказаний їй рахунок. І лише після цього зателефонувала сину й дізналася, що того ніхто не затримував.

Потерпіла звернулася із заявою в міліцію. Шахрая розшукують правоохоронці й вкотре нагадують громадянам, аби були уважними й не довіряли незнайомим людям, що б ті не вигадували. Простіше відразу ж зателефонувати родичу, про якого йдеться, й запитати, як у нього справи,   - повідомляє УМВС України в Закарпатській   області.

admin

Коментарі :


31.03.2014 16:45 Лора

І що, будуть шукати і не знайдуть? Ні по викинутій сім картці ні по записам звідки дзвонив і коли, ні по картковому рахунку?? Та потвора   розіграла не одну людину вже, і мабуть не одна людина і скаржилася в міліцію, але все рівно, гастрлі продовжуються!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат