У Криму пенсіонери штурмують відділення «Кримпошти», щоб забрати свою пенсію

admin 26.03.2014 15:37 СОЦІО

Кримським пенсіонерам доводиться годинами чекати в чергах, щоб за списками забрати власну пенсію, люди зневірені та розчаровані.

Сьогодні, 26 березня, біля відділень «Кримпошти» вишикувалися величезні черги пенсіонерів, які прийшли отримати свою пенсію в російських рублях. Пенсіонери нервують, а окремі – втрачають свідомість, годинами стоячи біля каси. Раніше більшості пенсіонерам нараховувалися пенсії на банківські картки, і вони могли зняти свої кошти в банкоматі без черг в будь-який зручний час.
«На жаль, тисячі пенсіонерів сьогодні опинилися заручниками створеної новою владою Криму ситуації, коли за лозунгами та гучними заявами немає жодної правової бази та чіткого розуміння механізму роботи фінансової системи, — зазначає голова ППУ Микола Кукуріка — На сьогодні банки не мають законних підстав для проведення операцій з рахунками та картками пенсіонерів, конвертації рахунків і розрахунків у рублях. Окрім того, на півострові не працює система міжбанківських і казначейських платежів, через що нормальна робота фінустанов просто неможлива, тому людей приймають за списками, змушуючи годинами стояти в чергах, що вчергове доводить про популізм нової влади та порожні обіцянки покращити життя пенсіонерам».

Прес-служба ППУ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат