За землю в місцеві бюджети Перечинщини сплатила 3 млн грн

admin 04.12.2014 17:00 СОЦІО

За 11 місяців 2014 року суб’єктами господарювання району, які підпадають під дію статті 269 Податкового кодексу України як власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі на території району, сплачена плата за землю перевищила 2,8 млн грн. Це на 500 тис. грн більше у порівняні зі звітним періодом 2013 року.

Вагому частку надходжень у вигляді плати за землю (2,2 млн грн) сплатили власники земельних ділянок, часток (паїв) та землекористувачі з числа юридичних осіб.

Фізичні особи з початку цього року забезпечили майже третину від загальної суми плати за землю – понад 600 тис. грн. У порівнянні з 11 місяцями 2013 року вони стали більш активними і надходження збільшились на понад 85 тис. грн.

Перечинське відділення Ужгородської ОДПІ звертає увагу власників землі і землекористувачів – юридичних осіб та громадян на своєчасності розрахунків з бюджетом. Адже кошти у вигляді земельного податку та орендної плати за землю спрямовуються до скарбничок місцевих громад на їх розвиток та вирішення соціально-економічних питань.

За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат