Москаль просить про відпочинок на Закарпатті для луганських дітей

admin 24.11.2014 14:50 СОЦІО

До керівництва Закарпаття з офіційним листом звернувся очільник Луганської ОДА Геннадій Москаль. Він просить про сприяння в організації новорічно-різдвяних канікул дітям (віком від 10 до 15 років) із зони АТО, з метою відпочинку та ознайомлення з історією та традиціями Закарпаття.

Відтак Закарпатською ОДА видане ідповідне розпорядження від «Про проведення зльоту представників учнівського самоврядування», яким департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА доручено забезпечити відповідні заходи. Зокрема, з 3 по 9 січня 2015 року - провести зліт для представників учнівського самоврядування Закарпатської та Луганської областей під час зимових канікул 2014/2015 навчального року. Передбачено профінансувати видатки, пов’язані із проведенням учнівського зльоту, у сумі 50400 грн. за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для реалізації Програми розвитку освіти Закарпаття на 2013 – 2022 роки.

Дітям буде створено належні умови для проживання, харчування та змістовного дозвілля в одному з готельних комплексів Воловецького району Закарпатської області.
Перспективи допомоги Луганщині іншого характеру обговорюються, пропозиції від Закарпатської ОДА надані й Адміністрації Президента.
Прес-служба Закарпатської ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат