За півроку тарифи на газ виросли на 60 %

admin 07.10.2014 12:55 СОЦІО

Уряд продовжує «шокову терапію» для українців. Введення однакових тарифів на газ, як для підприємств, так і для населення, стане серйозним ударом для людей, в першу чергу, для малозабезпечених громадян - пенсіонерів, інвалідів. Це означає, що ціна на газ для українців підвищиться ще в 4 рази.

І це при обвалі національної валюти в два рази, катастрофічному підвищенні цін на продукти та медикаменти, заморожених зарплатах і пенсіях. Влада не захищає народ, а навпаки, заганяє в кут, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного блоку, губернатор Дніпропетровщини 2010-2012 рр та Віце-прем'єр 2012-2014 рр.

Він підкреслив, що уряд повинен негайно перейти до реальних реформ, які зупинять руйнування економіки і захистять українців.

- Перекладати тяжкість фінансового стану держави на простих громадян - це злочин. Поки я був губернатором і віце-прем'єром - 4 роки тарифи на ЖКГ і ціни на хліб були стабільними. Зараз за півроку вони підвищилися на 60%, і гряде чергове підвищення. У нас ще не було більш безвідповідального уряду з моменту здобуття незалежності України, наша економіка руйнується, область за областю, - сказав Вілкул.

За словами Олександра Вілкула, опозиційним блоком розроблено програму, яким чином повернути тарифи на колишній рівень. Досягатися це буде шляхом впровадження енергозберігаючих програм, тобто зменшенням фізичного споживання газу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат