Вілкул буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праці

admin 11.09.2014 15:47 СОЦІО

Ключовий своїм завданням і членів команди, яка йде з ним, він назвав відстоювання інтересів людей праці - тих, хто своїми руками створює економіку.

Олександр Вілкул, губернатор Дніпропетровщини 2010-2012 і віце-прем'єр 2012-2014 рр, прийняв рішення балотуватися до Верховної Ради як один з лідерів Опозиційного блоку.

- Так, я буду балотуватися. Це мій обов'язок. Я не можу залишити людей, інтереси яких в Києві ніхто не чує, - сказав Вілкул.

- Мене кликали піти на будь округ у Дніпропетровській області і перемагати, але я пішов у Опозиційний блок, щоб відстоювати інтереси мільйонів українців, яким потрібен захист від чинної влади, яка зруйнувала економіку, обвалив курс гривні, що заморозила зарплати і пенсії, - підкреслив Вілкул.

- Політиків, які увійшли до Опозиційний блок, об'єднала мета - не дати цій владі зруйнувати країну і захистити жителів південного сходу. Ми - представники промислових регіонів країни, які зараз найбільш постраждали від непрофесійних дій цієї влади, - сказав Вілкул, - Ми йдемо на вибори і ми змусимо центральну владу в Києві враховувати інтереси мільйонів людей, що мають альтернативну точку зору.
«У цьому зв'язку ЄС має намір оприлюднити перелік умов, виконавши які Росія уникне заходів санкцій», - йдеться в повідомленні.

Також сьогодні в Україні також набув чинності закон про можливість застосування санкцій щодо іноземних держав, юридичних осіб та громадян-посібників терористів, які посягають на суверенітет України, її територіальну цілісність, права і свободи українських громадян.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат