Члени закарпатських ОВК проігнорували перші засідання

admin 11.09.2014 12:34 СОЦІО

Від чотирьох до семи членів у кожній ОВК на території Закарпатської області – стільки не взяло участь у перших засіданнях комісій та, відповідно, не прийняли присяги.


Причина відсутності людей – вони не проживають на території області. Ті з них, до котрих вдалося додзвонитися, повідомили своїх голів комісій, що не будуть працювати у відповідних округах, - пише ГМ "ОПОРА".

На ОВК №72 під час першого засідання був відсутній голова комісії – представник Радикальної Партії Олега Ляшка. Він проживає у Вінницькій області.

У ОВК №71 із іншої області виявився секретар комісії – представниця Партії Наталії Королевської «Україна – вперед!».

У ОВК №70 секретар комісії – представник Партії «НОВА ПОЛІТИКА» – відмовився виконувати свої обов’язки, водночас виявив бажання працювати рядовим членом. Заступник голови цієї ж ОВК – представник Соціалістичної партії України – був відсутній на засіданні, бо проживає у Києві.

Разом з тим, перші засідання окружних виборчих комісій, котрих на Закарпатті шість, вчасно розпочали свою роботу. Комісії звертатимуться до ЦВК з проханням замінити людей, що не проживають в окрузі, на місцевих.

Ще одна особливість перших засідань ОВК – вони не анонсувалися через ЗМІ, засідання голови скликали у телефонному режимі. У найближчі дні ОВК на Закарпатті займатимуться організаційними питаннями, на кшталт облаштування приміщень, придбання оргтехніки, наймом на платну основу технічних працівників.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат