Із Виноградова на Схід поїхав гуманітарний вантаж

admin 27.08.2014 18:32 СОЦІО

Як запевнила керівник патронажної служби Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Роменська, усі 60 тон гуманітарної допомоги з Виноградівщини зараз під охороною на складах. Через системи контролю і комп’ютерної реєстрації вони будуть видаватися місцевим жителям і військовослужбовцям.


Сьогодні, 27 серпня, гуманітарна допомога, відправлена днями з Виноградівщини, успішно доїхала до пункту призначення. Три фури продуктів харчування, гігієни та інших товарів першої необхідності уже передані для жителів містечка Старобільськ, що на Луганщині, передає Нове Закарпаття з посиланням Голос Карпат.

Про це повідомила голова Старобільської РО Товариства Червоного Хреста Ольга Козакова.

— Ця допомога була для нас вкрай потрібна. У Старобільськ з Луганська переселилося близько 10 тисяч людей. Нам нічим було їх годувати: крім картоплі практично нічого не присилали. А з Виноградівщини передали паштети, консервацію, крупи, пральні засоби. Я зі сльозами на очах це говорю. Велике людяне вам спасибі! – сказала представниця районного осередку Товариства Червоного Хреста Оксана Козакова.

Гуманітарний вантаж особисто супроводжували народний депутат України Іван Бушко, депутат Виноградівської міськради Владислав Поляк та волонтери з Виноградівщини.

Гуманітарний вантаж із Виноградівщини на Луганщину особисто доставив нардеп Бушко

При в’їзді до Старобільська їх зустіли голова місцевої РДА та представники Червоного хреста. Зараз виноградівці повертаються додому.

Місто Старобільськ – районний центр у Луганській області, в якому проживає близько 18 тисяч людей. Наразі ця цифра значно збільшилася за рахунок великої кількості переселенців з Луганська.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат