Понад 120 тон гуманітарної допомоги надійшло східнякам від фонду «Українська перспектива»

admin 08.08.2014 10:49 СОЦІО

За два місяці в лікарні, військові шпиталі та табори біженців Фондом доставлено понад 120 тонн гуманітарних вантажів — медикаментів, продуктів харчування, обладнання. Допомогу отримали десятки тисяч людей.

"Ми вибудували систему надання допомоги та логістику поставок гуманітарних вантажів — медикаментів і продуктів мирним жителям із зони конфлікту і пораненим солдатам української армії, - сказав він. Робота Фонду будується на адресних поставках, заснованих на заявках від лікарень, таборів переселенців і Донецької облдержадміністрації", — розповів голова Фонду Олександр Вілкул.

Фонд вивіз вже близько 800 дітей із зони конфлікту і поселив їх в таборах в Скадовську, Генічеську та Кривому Розі. Допомога в розселенні та забезпеченні харчуванням і медичним обслуговуванням надається більше тисячі біженців, які знаходяться в Кривому Розі. Також Фонд надасть підтримку абітурієнтам із зони конфлікту, які ступлять до вишів, технікумів та ПТУ Кривбасу.

Наступним кроком Фонду є залучення до процесу надання допомоги Україні міжнародних структур. «Я обговорював це питання в Брюсселі з віце-президентом Європарламенту Дмітріосом Пападімоулісом і отримав підтримку, адже це є загальноприйнятою світовою практикою», - сказав на прес-конференції голова Фонду.

"Надання гуманітарної допомоги і відновлення України — це спільна відповідальність усіх, хто вірить в нашу країну. Фонд «Українська перспектива» продовжить свою роботу. Це наша місія, вона потрібна людям. Я дякую всім, хто робить цю необхідну для країни роботу разом з нами", — сказав Вілкул.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат