Закарпатські революціонери виявилися колаборантами

admin 07.08.2014 10:16 СОЦІО

Про це заявляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський діяч Іван Данацко (орфографія і стилістика автора):


"Що таке зрада? Зрада – це вчинок, який руйнує заданий порядок. За такі вчинки, особи, які зраджували, отримували народний осуд та неповагу, а згідно міфології ,такі особи, заслуговували горіти в пеклі на самому низькому рівні.
Що продовжує робитись на Україні, в краї та місті Ужгороді?
Як ми пам’ятаємо, після Майданівських подій, які показали, що сила народу, який збирається вмісті, може зруйнувати все на своєму шляху, на Україні змінилась влада. До неї прийшли люди, які під час мітингів обіцяли зміни на краще, а це повну люстрацію влади та зміну системи з метою покращення життя населення країни. Але іде шостий місяць, а в кабінетах ті самі люди, роблять ті самі вчинки, що привело до початку “РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ”. “Новою старою” владою, були очоленні корупційні схеми, які вибудував скинутий президент Янукович зі своєю свитою та сім’єю.
В Закарпатській області прийшов новий губернатор, який так само не дуже старається щось змінити, або як ми бачили на прикладі Шніцера, просто не може, так як повинен виконувати вказівки з “зверху”, з Міністерства охорони здоров’я. А це все тому, що як панував на Закарпатті клан Балог із своєю сім’єю та партією “ЄЦ”, так і продовжує посилювати свої позиції.
Але знайшлись активісти, які побачили перебіг подій в країні і зрозуміли, що творить клан Балог на Закарпатті і розпочали боротьбу з його ставленниками.
Одним з таких “вилупків” з гнилих яєць системи клану Балог є В.О. мера “революціонер ЧЕ”, який отримав взбучку від громади, яка була посиленна новим вітром з мітли циганського населення міста Ужгорода, з яким потрібно рахуватись, так як їх з кожним днем становиться все більше і більше. Але на захист “вилупка” стали депутати від партії регіонів, такі як Феєр та інші, які не підписують звернення про скликання сесії, ті люди, проти яких, ще шість місяців назад “водив мітингові хороводи” сам революціонер зі своєю свитою.
Ось так на маленькому прикладі нашого колись спокійного міста, мною показанно, як ті люди, які прийшли до влади – є зрадниками, а їх поступки зрадою проти свого народу.
Вихід у нас один – знову об’єднуватись в пам’ять тих людей, які кожного дня віддають свої життя, заради того, щоб не стати в один ряд з зрадниками і не горіти в пеклі, на самому низі.
Слава народу України!".

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат