До лікарень Дніпропетровщини надходять медикаменти для поранених військових

admin 28.07.2014 14:23 СОЦІО

Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» доставив медикаменти в лікарні Мечникова і військовий госпіталь Дніпропетровська, де лежать поранені солдати української армії.

- Війна забрала вже тисячі життів. Як і багато українців, я втратив на цій війні свого друга - командира в / ч 3011 полковника Олександра Радієвська ... Медики роблять все можливе, щоб врятувати поранених. Їм необхідна допомога. У відповідь на звернення лікарів Фонд «Українська перспектива» доставив медикаменти в лікарні Дніпропетровська, де знаходяться поранені солдати української армії. Українці допомагали, і допомагатимуть українцям, - сказав Олександр Вілкул.

Згідно зверненнями, лікувальним установам доставлені життєво важливі медикаменти. Лікарі відзначають, що медикаменти, передані Фондом, необхідні для надання меддопомоги пораненим солдатам, в тому числі, з важкими вогнепальними пораненнями.

 

Довідково:

Фонд Вілкула «Українська перспектива» займається системною поставкою гуманітарної допомоги. У тому числі - постачанням медикаментів до лікарень, в яких лежать солдати української армії, а також постачанням медикаментів і продуктів для мирних жителів - в табори біженців з Донецької та Луганської областей. Фонд уже поставив понад 100 тонн гуманітарної допомоги. Крім того, Фонд вивіз вже близько 800 дітей із зони конфлікту і поселив їх у таборах в Скадовську, Генічеську та Кривому Розі. Допомога також виявляється в розселенні та забезпеченні харчуванням і медичним обслуговуванням біженцям, які знаходяться в Кривому Розі. Фонд надасть підтримку абітурієнтам із зони конфлікту, які надійдуть в ВУЗИ, технікуми і ПТУ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат