Міграційна служба звертає увагу на східняків, які прибувають на Закарпаття

admin 26.06.2014 15:50 СОЦІО

Сьогодні, 26 червня, в Ужгороді відбувся семінар- навчання для керівників та працівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області . Основною темою обговорення стали питання порядку реєстрації місця проживання, місця перебування в Україні та оформлення зразків необхідних для цього документів.

Заступник начальника управління паспортної роботи, громадянства та реєстрації фізичних осіб ГУ ДМС України в Закарпатській області Любов Шмараговська детально зупинилася на тих проблемних моментах, які виникають в процесі практичної реалізації реєстрації громадян. Особлива увага акцентувалася на роботі з людьми, які прибувають на територію області з окупованого Криму, Донецької та Луганської областей.

Завідувач сектору персоналу Головного управління Ірина Гадевич звернула увагу учасників семінару на стан виконавчої дисципліни. Також йшлося про необхідність дотримання антикорупційного законодавства.

На завершення семінару керівник міграційної служби Закарпаття Ігор Михайлишин зачитав наказ про заохочення деяких працівників Головного управління за сумлінне виконання службових обов’язків та привітав співробітників із Днем Конституції України.

Ольга Поштак,головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат