На Закарпатті проведуть благодійну акцію "Дитинство без меж" (ПРОГРАМА)

admin 01.04.2013 12:42 СОЦІО

Заходи проходитимуть з 4 до 7 квітня. Автори ідеї: Закарпатський осередок Української спілки психотерапевтів( УСП). Її мета – привернення уваги до культурних цінностей закарпатців, духовних потреб дітей, молоді, сімей з метою покращення психологічного, емоційного та фізичного здоров’я, розширення уявлення учасників за рахунок внесення в їх життя нового, додаткового змісту, чуттєвих фарб, культурних значень, а також залучення громадськості, фахівців, потенційних спонсорів до вирішення   питань духовного, емоційного   та фізичного розвитку дітей і молоді.

Такі акції створюють єдиний емоційний простір, збагачують тематичне середовище, допомагають рефлексії здобутого досвіду та розширюють інформаційне поле для потенційних партнерів з метою співпраці в інших   подібних проектах.
На сьогоднішній день є багато проблем серед підростаючого покоління, це і насильство, і суїциди, і залежності,тому ідея подібної акції в залученні соціально вразливої категорії дітей і молоді до мистецьких і психологічних програм, спрямованих на духовний і особистісний розвиток.
На наш погляд об’єднання зусиль фахівців різних служб і організацій - психологів, педагогів, медиків, соціальних працівників, митців: художників, письменників, спортсменів,   представників влади - міської, обласної рад, політиків, бізнесменів, підприємців, депутатів, працівників правоохоронних органів і всіх зацікавлених у цій справі, їх віра, допомога та підтримка, розуміння потреб дітей та молоді привернуть увагу мешканців краю до вічних цінностей: здоров’я, духовності, сім’ї, навчання, культурного розвитку.
4 квітня (з 18.00)- відкриття виставки творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Закарпатських художників , митців та студентів художніх закладів, виставка традиційної вишивки Закарпаття з приватних колекцій. Благодійний аукціон робіт з виставки для потреб дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківських прав… Виступи організаторів, почесних гостей, художників та письменників краю. Привітальна програма від вихованців дитячої музичної школи ім. Чайковського та дітей Родинного будинку благодійного фонду «Нова сім’я». (місце проведення: м. Ужгород, вул. Швабська, 64-А. Школа мистецтв та дизайну « LOOK!»).
5 квітня ( з 11.00)-   психологічні програми для дітей- сиріт різних вікових категорій(по групам), майстер класи та творчі майстерні від художників та митців, студентів художніх закладів краю по декоруванню з прикладного мистецтва( розпису, писанкарству, витинанка, бісер та інше) для дітей сиріт та дітей навчально-виховних закладів міста, спортивні тренування.
(місце проведення: м. Ужгород, вул. Швабська, 64-А. Школа мистецтв та дизайну « LOOK!» та м. Ужгород, вул. Тихого, 9.   Родинний будинок благодійного фонду « Нова сім’я»).
6 квітня( з 11.00) – психологічні програми та семінари для дітей, підлітків та батьків загально – освітніх навчальних закладів, психологічні програми для дітей сиріт різних вікових категорій(по групам), майстер класи та творчі майстерні від художників та митців, студентів художніх закладів краю по декоруванню з прикладного мистецтва( розпису, писанкарству, витинанка, бісер та інше) для дітей сиріт та дітей навчально-виховних закладів міста, спортивні змагання по дартсу для дітей- сиріт віком від 10 до 18 років, лекція-екскурс в традиційну народну вишивку. (місце проведення: м. Ужгород, ЗОШ № 5( Київська набережна),
м. Ужгород, вул. Швабська, 64-А. Школа мистецтв та дизайну « LOOK!» та м. Ужгород, вул. Тихого, 9.   Родинний будинок благодійного фонду   «Нова сім’я»).
6 квітня( з 12 год)- відкритий благодійний кубок з Дартсу Мукачево та Мукачівського району.
7 квітня ( з 11.00)– закриття акції та виставки( спілкування зі спеціалістами та організаторами). (місце проведення: м. Ужгород, вул. Швабська, 64-А. Школа мистецтв та дизайну « LOOK!»).Шановні краяни!


Джерело:   Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат