В Закарпатті триває розчищення підмостових опор

30.03.2013 17:18 СОЦІО

Стан підмостових русел та мостових опор суттєво впливає на пропуск води під час паводків, їх стан постійно перебуває під наглядом відповідних служб і, зокрема, в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

29—30 березня працівники державної пожежно-рятувальної частини № 10 міста Хуст спільно з водолазами-рятувальниками Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області здійснювали очистку опор автомобільного мосту між населеними пунктами смт Вишково та Буштино, що в Хустському районі. За зимовий період тут утворились великі наноси із сміття, що нанесло водою.

За умови підняття рівнів води в річці Тисі, через яку проходить даний міст, такі великі сміттєві затори можуть заважати стрімкому проходженню талої води і загрожувати підтопленням прилеглих територій.

Майже дві доби рятувальники та водолази за допомогою багрів та засобів малої механізації розчищали одну з головних річок нашого краю. Більш ніж 200 куб. м сміття та різного мотлоху виловили з води бійці ДСНС. Таке скупчення гілляк, а то й цілих стовбурів дерев під час паводку здатне не тільки стримувати прохід води, але й сприятиме нагромадженню інших, а це може призвести до непередбачуваних наслідків.

В розчищенні приймало участь 17 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

У ДСНС України у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат