Басейн УжНУ відновлює свою роботу

admin 29.03.2013 09:08 СОЦІО

З 1 квітня басейн Ужгородського національного університету готовий приймати своїх відвідувачів: студентів, спортсменів та охочих до плавання закарпатців. Заняття проводять досвідчені тренери та викладачі факультету здоров’я людини УжНУ. У басейні також функціонують спортивні секції з водного поло, плавання, аквааеробіки та водної лікувальної гімнастики.


У період зимових канікул на базі спортивного комплексу університету було встановлено платіжний термінал Приватбанку. Відтак, за послуги басейну тепер можна сплатити карткою або готівкою одразу на місці. Вартість години плавання для закарпатців становить 35 грн. Також діє система абонементів вартістю 100, 250 та 350 грн, за три, вісім та дванадцять занять відповідно. Абонементи, які були придбані в 2012 році будуть дійсними і в цьому сезоні.
            Сучасне устаткування очищення та підігріву води іспанської фірми "Kripsol" в автоматичному режимі підтримує відповідні параметри, що відповідають санітарним нормам: температура води   + 260 С, температура повітря + 270С.
          Охочих до плавання та відпочинку в басейні запрошуємо за адресою: м. Ужгород, вул. Митна, 29, спорткомплекс ДВНЗ „УжНУ” (неподалік стадіону "Авангард"). Довідки за тел. 099-641-63-95.            

Басейн працює у будні з 6.30 до 22.00, у вихідні та святкові дні – з 9.00 до 20.00.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат