Підприємства з іноземними інвестиціями отримали 280 млн. грн. ПДВ

admin 13.02.2013 11:22 СОЦІО

Це складає 71,7% від загальної суми відшкодованого ПДВ у 2012 році - 390,5 млн. грн.

«Підприємствам, які здійснюють експорт продукції за межі митної території України,   було відшкодовано 302 млн. грн. ПДВ. Ця сума майже у 2 рази перевищила відшкодовану у 2011 році. В рамках процедури автоматичного відшкодування ПДВ 24 підприємства області минулого року отримали 123 млн. грн.», - повідомила під час зустрічі з представниками підприємств з іноземними інвестиціями перший заступник голови ДПС у Закарпатській області Тетяна Шаповалова.

Обговорення в рамках вже звичного діалогу між владою та бізнесменами відбулася під головуванням керівника обласної адміністрації Закарпаття Олександра Ледиди.

Про питання інвестиційної привабливості краю і динаміку експортних та імпортних операцій поінформували заступник голови ОДА Володимир Приходько, начальник Чопської митниці Олександр Похилько.

Закарпаття посідає друге місце за кількістю підприємств з іноземними інвестиціями в Україні. Наразі в краї працює майже 900 таких фірм та компаній. В основному це промисловий сектор. В минулому році прямих іноземних інвестицій в економіку області вкладено 59 млн. дол. США, це майже в два рази більше порівняно з 2011 роком.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат