Закарпатські екологи виявили порушення майже на 90 тисяч

admin 25.01.2013 13:06 СОЦІО

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено перевірку ТОВ «Європейська фабрика» щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства.

Під час перевірки було встановлено, що підприємство за період з 25.09.2010 року по 27.03.2012 року здійснювало спеціальне водокористування при відсутності дозволу на спеціальне водокористування.
За результатами перевірки Держекоінспекцією у Закарпатській області виставлено претензію на загальну суму 85828,96 гривень. Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері заявлено позов до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області   про стягнення з збитків з ТОВ «Європейська Фабрика». Позов задоволено, збитки відшкодовано у повному обсязі. Грошові стягнення за заподіяну шкоду перераховано до Державного бюджету України, спеціального фонду місцевого бюджету Хустської міської ради та до спеціального фонду місцевого бюджету Закарпатської обласної ради.


Джерело: mukachevo.net з посиланням на   Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат