Автобуси в катастрофічно незадовільному стані щодня возили закарпатців на роботу

admin 18.06.2013 11:36 СОЦІО

Вони їхали без педалей, без ручок на дверцях, зламані склоочисники скріплені стрічкою, звідусіль випадають дроти несправного електрообладнання, що може призвести до загорання автобуса в будь який момент… звучить як з фільмів жахів, але на жаль, це реальність. Саме в такому несправному стані автобуси одного з найбільших підприємств області виявили працівники Державтоінспекції Ужгородського райвідділу.

Під час перевірки відповідних документів для перевезення пасажирів та технічного стану автобусів «ІКАРУС-256» та   «Volkswagen LT 35» інспекторами ДАІ було виявлено ряд грубих технічних несправностей та відсутність дозвільних документів на вказану діяльність.

За порушення Правил дорожнього руху та Законів України «Про дорожній рух» та «Про автомобільний транспорт» вказані транспортні засоби були доставлені та поміщені на майданчик тимчасового утримання, а водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

За систематичне недотримання вимог законодавства України направлено матеріали для вирішення питання щодо позбавлення ліцензії про надання послуг на перевезення пасажирів.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат