Міліціонери здавали кров до Дня донора

admin 17.06.2013 09:10 СОЦІО

До Дня донора, який відзначатимуть 14 червня начальник міліції Закарпаття   Василь Варцаба закликав підлеглих взяти участь у   благодійній акції добровільної здачі крові. Близько 100 міліціонерів підтримали ініціативу свого керівника

Із самого ранку черга людей у формі вишикувалася до реєстратури станції переливання крові в Ужгороді, що на вулиці Льва Толстого.

— Напередодні всесвітнього дня донора міліція Закарпаття відгукнулася на прохання обласної медичної установи добровільно здати кров. Я хочу подякувати керівнику міліції генерал-майору міліції Василю Варцабі за цей, наш так званий «золотий фонд» правоохоронців. Здорові гарні хлопці з числа міліціонерів допомагають нам спасати від смерті людей. Нажаль, штучної крові не буває, тому ми вдячні за кожну краплину життя. Хотілося б сказати, що донор потенційно несе надію десяткам людей, тож відтепер і у Закарпатців, які потребують донорської крові, з’явився шанс на життя, — говорить Олег Щадей головний лікар обласного центру забору крові.

Керівник закарпатських міліціонерів Василь Варцаба подякував особовому складу за підтримку акції. Він переконаний, що до почесної справи долучаться не лише правоохоронці, а й пересічні закарпатці.

— Сподіваємось, що і серед закарпатців знайдуться охочі стати донором, адже це благородний вчинок для кожної людини. — зауважив Василь Варцаба     .

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат