За рахунок збільшення кількості таборів планують оздоровити більше закарпатських дітей

admin 16.05.2013 18:01 СОЦІО

  У четвер, 16 травня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. Йшлося про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Участь у нарада взяв і заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур.

Збереження та відновлення здоров’я дітей шляхом організації якісного літнього відпочинку – таке завдання ставлять сьогодні перед регіонами Президент та Уряд України. Щонайменше 70% дітей у кожній області необхідно залучити до оздоровлення та відпочинку. Для цього вже сьогодні треба привести у належний стан бази відпочинку та оздоровчі заклади, забезпечити всі умови перебування дітей, відповідну якість харчування та надання оздоровчих послуг.

  Як повідомив заступник керівника краю Іван Качур, за прогнозами цьогоріч у літній період на Закарпатті оздоровиться та відпочине щонайменше на 4,5% більше дітей, ніж у 2012 році. Зросла і кількість літніх таборів для дітей (з 568 до 575). Загалом, підготовка до літнього оздоровчого періоду в області триває, проводяться перевірки відпочинково-оздоровчих закладів.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат