«Квартет» незаконних мігрантів спробував подолати гори на Перечинщині

admin 24.04.2013 16:53 СОЦІО

Взаємодія прикордонників Чопського загону та співробітників МВС, зокрема, підрозділу «Беркут», завадила незаконним мігрантам потрапити в Італію на заробітки.

Групу невідомих осіб правоохоронці виявили вчора під час спільного патрулювання прикордонної смуги в межах Перечинського району. Четверо чоловіків знаходилися неподалік від українсько-словацького кордону на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Новоселиця». На вимогу надати для перевірки документи, що посвідчують особу, вони лише розвели руками – жоден з мандрівників документів при собі не мав. У ході бесіди чоловіки повідомили, що у пошуках кращих умов життя намагались потрапити в Італію на працевлаштування, щоправда, у незаконний спосіб. Стосовно свого громадянства, то кожен із «квартету» зазначив, що є громадянином Республіки Молдова.
В даний момент усіх чотирьох чоловіків затримано та доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів за спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Підготував Роман Павленко


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат