Не витримав: Мер Ужгорода таки подасть до суду на телеканал ЗІК

admin 25.02.2012 15:04 СОЦІО

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов подасть до суду на телеканал ЗІК за перекручування фактів у програмі «Хто тут живе?». Про це він повідомив на прес-конференції журналістам.

Зокрема, мера обурило те, як у програмі показали його молодшого сина 24-річного Артема. За словами Віктора Погорєлова, у Артема дві вищі освіти (економічна та юридична), він працював в інвестиційній компанії при Закарпатській облдержадміністрації, надавав юридичні консультації ще тоді, коли вчився. У передачі йшлося про те, що хлопець занадто молодий, щоб займати таку посаду - заступник начальника Ужгородського бюро технічної інвентаризації.

«У передачі сказали, що я був судимий. Я це ніколи не приховував, це моє життя, але згадувати про це некорректно», -також зауважив Віктор Погорєлов.

У програмі показали також будинок мера. «Хай би попитали людей, які живуть поруч, нехай би вони розказали, що я хату будував особисто, ще коли діти були маленькі. - каже мер.- Цеглу купили з розібраних будинків, я сам рив траншеї і тяжко будувався». За словами мера, у його будинку прозора огорожа, тоді ж як на цій вулиці паркани по 2 метри і за ними нічого не видно.  

«У мене немає нічого такого, що не міг би мати будь- який громадянин Ужгорода»,-- зазначив мер.

«Ці журналісти (ЗІК –ред.) були настроєні проти мене, я енергетик, я все знаю. І коли я знаю, що до мене агресивно налаштовані я не хочу з тими людьми розмовляти»,-- прокоментував Віктор Погорєлов питання щодо відмови прибути на передачу. Він також висловився щодо експерта Олександра Солонтая, який коментував ситуацію у студії програми. За словами Віктора Погорєлова, раніше його сім’я жила з сім’єю Олександра на одному поверсі багатоповерхівки на вул.Толстого і мати хлопця неодноразово зверталась до нинішнього мера з проханням допомогти у вихованні старшого сина (брата Олександра). «Напевно тоді він на мене обізлився»,- зауважив мер.

Довідка Zaholovok.com.ua:

22 лютого вийшла в ефір програма «Хто тут живе» львівського телеканалу ZIK, де було оприлюднено інформації зокрема про   статки ужгородського мера.

P.S. Стосовно ж подвійної освіти та чималого досвіду сина, можна лише зауважити, що за ттаких обставин може не варто було батькові такий цінний кадр так опускати — на другі ролі в якомусь там БТІ?!
Чи, може, секрет цієї посади — у чомусь іншому?..

admin

Коментарі :


27.02.2012 21:35 Віктор

Обоє однакові що Ратушняк, що Погорелов, в Ратушняка в мерії працює зять.


26.02.2012 07:07 Юрій ......Львівська обл.

Я живу в м.Дрогобичі,Львівськоі області!Ми постійно чекаємо тоі середи,щоб поглянути по телебаченню зі ЛЬВОВА "ЗІК".І про тебе,дядьку,дивилися..Скажу тобі,що тут немає ніякого криміналу!Дмитро Добродомов,смілива людина - і прекрасний журналіст!Треба було би тобі приіхати на ту телепередачу,набратися сміливості,ну а ти видно,дядьку,не з когорти сміливих!То що був судимий -ти,напевно,вже не будеш порушувати ЗАКОНИ УРКАіни!Твій кумпель,ЯНУКОВИЧ був судимий аж два !!!!!рази і бачиш керує УРКАіною!Не переживай,все буде добре!Не радив би подавати до суду,що то дасть!Тільки трата грошей.Нічого страшного на телепередачі не було.....Є такі чиновники,які живуть краще набагато,як ти!Бережи своє здоровя,не нервуйся!Все буде добре!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат