Закарпатські податківці сьогодні були Миколайчиками

admin 19.12.2012 17:18 СОЦІО

До Чинадіївського дитячого будинку 19 грудня, у День святого Миколая, уже традиційно завітали працівники податкової служби. Навідався до дітей голова Державної податкової служби у Закарпатській області Василь Іванчо та   начальник Мукачівської ОДПІ, які є постійними гостями закладу.

Солодощі, альбоми, фарби, фломастери – все це отримали дітлахи. А ще деяку побутову техніку, яка допоможе у повсякденному житті.

19 грудня кожен відчуває себе дитиною і чекає подарунка. Святий Миколай невидимою рукою здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить і дитині, і дорослому втіху та любов. Напередодні Дня Миколая кожна дитина пише листа святому, де розповідає про свої добрі вчинки, обіцяє весь наступний рік чемно поводитися та не бешкетувати. Дітки знають та вірять, що Миколай спостерігає за ними і той, хто добре поводився, вранці 19 грудня під своїми подушками, або ж в чобітках знаходить подарунки.

Бажання допомогти тому, кому потрібна любов і підтримка, має йти від душі, переконаний голова Державної податкової служби у Закарпатській області.   Василь Іванчо побажав діткам, аби вони зростали добрими та щасливими, і щоб Святий Миколай освятив їх та благословив на добрі справи.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю   ДПС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат