На Закарпатті оголосили конкурс про найкращу ялинку, виготовлену власноруч

admin 05.12.2012 16:21 СОЦІО

До Нового року залишилося менше місяця, і закарпатці все частіше замислюються над тим, як проведуть це свято. Незабаром кожен обиратиме, якою ялинкою прикрасити оселю: живою, штучною або.... виготовленою власноруч!

Портал «Зелене Закарпаття» пропонує кожному закарпатцю взяти участь у конкурсі на найкращу ялинку, свторену власними руками. «Ми не ставимо якихось жорстких вимог до того, якими мають бути ялинки. Хотілося б, аби люди відволіклися від буденності, проявили фантазію і отримали позитивні емоції, – каже команда «Зеленого Закарпаття».

Участь у акції зможе взяти кожен закарпатець, який досяг 16 років.

Призові місця (1, 2 і 3-те) отримають подарунки:
романтичну вечерю на двох у ресторані «Термал» (розташований у с. Нижнє Солотвино при санаторно-оздоровчому «Термал Стар»)
комплект одягу від торгової марки «Парада»
подарунковий сертифікат від оздоровчого комплексу «Карпати» (м. Ужгород вул.Л.Толстого, 29 Б) з правом обрання послуги (баня, косметологічні процедури, абонемент у спортзал тощо)

Для того, аби стати учасником, потрібно:
виготовити ялинку,
сфотографувати її і надіслати на адресу info@zelene.net. У листі вказати: ім’я та прізвище; вік; населений пункт, у якому проживає учасник; контактний телефон; емейл; опис виробу (параметри, з чого зроблена, яким методом тощо);
занести ялинку у редакцію за адресою м.Ужгород, вул.Другетів, 60 до 25 грудня.

Оголошення переможців і нагородження відбудеться 27 грудня.

Ті, хто проживають далеко від Ужгорода і не мають змоги принести ялинку у редакцію «Зеленого Закарпаття» повинні надіслати 2 фото: на першому – виріб крупним планом, на другому — автор із ялинкою.

Переможців визначатиме журі, враховуючи думку користувачів соціальних мереж (фейсбук, вконтакті).

Всі ялинки після завершення конкурсу повернуть власникам.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат