Кадрові призначення на Іршавщині

admin 15.11.2012 10:12 СОЦІО

13 листопада голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско та голова районної ради Станіслав Сухан представили керівникам структурних підрозділів РДА новопризначеного заступника з гуманітарних питань Миколу Сочку.

Очільники району висловили впевненість у тому, що Микола Іванович працюватиме належним чином і впорається із поставленими завданнями. Новий заступник голови Іршавської РДА подякував за довіру та запевнив, що прикладе максимум зусиль, всі свої знання і досвід для покращення гуманітарної сфери району.

Біографічна довідка

Микола Іванович Сочка народився 5 жовтня 1953 року в м. Мукачево, Закарпатської області. Закінчив Київський державний інститут фізичної культури за спеціальністю –«Фізична культура і спорт». У 1971-1973 роках проходив строкову службу в лавах збройних сил Радянського Союзу в Південній групі військ (Угорщина).

Трудову діяльність почав з посади завідувача креслярським бюро повітряної армії.

З 1979-1981 рр.   в системі Держкомітету по телебаченню і радіо СРСР;   - референт головної редакції спортивних програм, адміністратор Оргкомітету «Олімпіада 80», майстер типографії і друкарні Держтелерадіо.

З 1981-1984 рр. працював у службі зв’язку Військово-повітряної   інженерної академії ім. проф. М.Є.Жуковського   (м. Москва).

З 1985-1991 рр. – військова служба на телестудії «Родина» Центральної групи військ (Чехословаччина).
З 1991-1992 рр. займав посаду директора Іршавської філії асоціації «Співдружність».
З 1992 по 1996 рр. в Іршавській районній адміністрації та районній раді на посадах   інструктора відділу у справах молоді і спорту, інспектора відділу молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

З січня 2011 р. – головний спеціаліст відділу культури і спорту. З   червня ц.р. виконував обов’язки директора «Агенції місцевого розвитку «Іршавщина» та згодом очолив це комунальне підприємство, де працював до призначення на посаду заступника голови Іршавської РДА.

Іршавська РДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат