Школярів залучатимуть до соціально-освітнього проекту

admin 17.10.2012 12:34 СОЦІО

З 10 вересня у 5-ти містах України: Харкові, Львові, Одесі, Сумах та Ужгороді буде проходить 7-ми тижневий проект «Світ без кордонів», який вже 4-й рік поспіль організовує молодіжна організація AIESEC в Україні.

Протягом 3-х місяців (вересень-листорад) учні старших класів віком 14-16 років будуть мати можливість прийняти участь в національному соціально-освітньому проекті від AIESEC в Україні “Світ без кордонів” (WWB - “WorldWithoutBorders”), який спрямований на розвиток лідерських якостей, руйнування культурних стереотипів та виховання толерантного ставлення до представників інших країн, культур, віросповідання, а також подолання мовного бар’єру, підвищення рівня володіння англійською мовою учнів старших класів.
Вже 8 років проект проходить у 18 містах України, протягом цього часу тисячі школярів разом зі стажерами з різних країн світу дізналися що таке «Світ без кордонів» (WWB - “WorldWithoutBorders”). В 2008 році проект був визнаний найкращим соціальним проектом AIESEC в світі, он також є брендом в Україні.

Цього року проект «Світ без кордонів» проходить на базі 15-ти українських шкіл у 5-ти містах України: Харкові, Львові, Одесі, Сумах та Ужгороді. До участі у проекті планується залучити 30 іноземних волонтерів та 1700 українських школярів.

Протягом проекту іноземні волонтери проводитимуть для учасників проекту навчальні семінари, тренінги, дискусії та розвиваючи ігри. У кожному місті буде проведено фестиваль культур та шкільна олімпіада із залученням іноземців та учасників проекту.

Свою думку щодо проекту висловлює вчитель англійської мови Славич Світлана В’ячеславівна: «Наша школа бере участь в проектах AIESEC вже 3-й рік і ми дуже задоволені організацією і те, як розвиваються наші школярі за допомогою вдосконалення англійської мови, особистого розвитку, придбання професійних, презентаційних навичок, після проекту вони стають більш впевненими в своїх висловлюваннях, сміливо відстоюють свою точку зору, наводячи незаперечні факти. «Немає людини в світі, яка б народилася «готовою», тобто цілком сформованою, але всяке життя її є не що інше, як безперервний розвиток, безперервне формування».

Медіа партнери: iport.info, rabota.ua, unistudy.org.ua, studnews.org.ua

Посилання на минулі проекти «Світ без кордонів» (WWB - “WorldWithoutBorders”) з різних міст:

1.     http://student.rabota.ua/post/2012/02/16/startovala_vtoraja_volna_projecta_World_Without_Borders_2012.aspx
2.     http://www.osvita.org.ua/news/51541_ru.html
3.     http://www.repetitor.ua/edunews/2402
4.     http://www.favor.com.ua/blogs/7013.html

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат