Ротарійці висадили сакури при закарпатському онкодиспансері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

02.05.2012 10:40 СОЦІО

 

В Ужгороді в обласному онкологічному диспансері за ініціативи ротарійців «Ужгород-Скала» та «Ужгород» закладено парк із сакур. За словами президента Ротарі клубу «Ужгород-Скала» Ігоря ФАРТУШКА цей парк й надалі збільшуватиметься:

«Ми щороку будемо висаджувати по 10-15 сакур. Адже для людей, що перебувають в цьому лікувальному закладі, дуже потрібні позитивні емоції. Сподіваюсь, що споглядання чудових квітів сакури подарують пацієнтам світлі хвилини радості».
Згідно японським традиціям сакура - це не тільки гімн життю, але й усвідомлення його тендітності та швидкоплинності.
Допомога тим, хто її потребує та служіння суспільству – є основними засадами всесвітної і найбільшої у світі благодійної організації Ротарі.
«Ця акція об’єднала людей, які лікуються в обласному онкологічному диспансері і людей які є просто добрими людьми. Ротарійці самі запропонували посадити не тільки сакури, але й ялинки, які відтепер прикрашують територію онкодиспансеру. Працівники нашого онкодиспансеру теж приєдналися до цієї акції і висадили трояндина території медзакладу» - зазначила заступник головного лікаря ЗОКОД Любов ЖОЛУДЄВА.




За матеріалами прес-центру УОЗ Закарпатської ОДА

ТЕГИ : сакуриротарі-клубонкодиспансерУжгородЗакарпаття

Коментарі :


02.05.2012 17:24 вася

слава нашим ротарійцям! ура, ура, ура! краще наших ужгородських ротарійців немає людей на світі! ура!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат