Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

В історичній будівлі театру ляльок хочуть незаконно облаштувати громадську вбиральню

У газеті «Новини Закарпаття» № 42 від 19 жовтня 2019 року з’явилася інформація від Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради, надрукована найдрібнішим кеглем. Це — список об’єктів, які ця установа має намір передати в оренду та оголошує у зв’язку з цим вивчення попиту на право оренди.

Мер Ужгорода знову не з’явився на судове засідання по справі   розтрати бюджетних коштів

У понеділок в Ужгородському міськрайонному суді мало відбутися засідання суду щодо розтрати 6,5 млн. бюджетних коштів при реконструкції комплексу «Совине гніздо».

Як простежити рух автобусів в Ужгороді?

Графік маршрутних автобусів Ужгорода включений до загальноукраїнської інтернет-мережі Rozklad.in.ua. Тепер рух маршрутних автобусів Ужгорода можна простежити в інтернеті ще за однією програмою.

Погорєлов відсудив в Ужгорода 301 тис. грн.

Суддя Ужгородського міськ­районного суду Василь Бедьо ухвалив рішення про стягнення з Ужгородської міської ради 301 тис. грн. на користь колишнього мера Віктора Погорєлова.

Архітектор Ужгорода прокоментував ситуацію зі встановленням нових МАФів у місті

Законність розміщення малих архітектурних форм в Ужгороді перевірять в Управлінні містобудування міської ради.

В Ужгороді продовжують нищити стару забудову кварталу Малий Ґалаґов

Розпочалась чергова незаконна надбудова в модерністському кварталі Малий Ґалаґов — потенційному об'єкті Світової спадщини ЮНЕСКО.

Ужгород відмовиться від заміських маршруток

Ужгородська міська рада прийняла рішення розпочати процедуру відмови від обслуговування автобусних маршрутів, які виходять за межі міста.

Суд скасував рішення Ужгородської міськради щодо підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті

30 вересня Закарпатський окружний адмінсуд задовольнив позов очільника ГО "Карпатська Січ" Тараса Деяка та юриста Юридичної компанії "СНК груп" Володимира Сахарчука та визнав протиправним і скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради №263 «Про тарифи на міські пасажирські перевезення», яким було встановлено тарифи на проїзд в маршрутному транспорті у розмірі 5 гривень для школярів та 7 гривень для всіх інших пасажирів.

Ужгородська мерія списала 1,8 млн. грн. на новорічну ілюмінацію в березні й червні

Редакція zak-insider вирішила перевірити використання та освоєння грантових коштів Ужгородською міськрадою і виявила ряд цікавих фактів.

Майже два десятки послуг Ужгородського ЦНАПу можна   отримати онлайн

Через ряд послуг ужгородцям немає необхідності відвідувати ЦНАП, питання можна вирішити дистанційно. Через сайт міськради заявнику потрібно зайти на портал ЦНАП, обрати необхідну послугу і замовити її.

Центральний Ощадбанк у Закарпатті: Незрозумілі «ігри» керівництва

Останнім часом довкола центрального ощадбанку, що на Корзо, почали ширитися різні чутки, аж до закриття установи. На адресу редакції днями надійшов лист від працівників банку — 20 чоловік одного з відділів установи перебувають у «підвішеному» стані і не знають, чого чекати від завтрашнього дня.

Uzhhorod Half Marathon 2019: Які маршрути чекають на ужгородців

29 вересня відбудеться справжнє свято бігу — Ужгородський півмарафон.

«Пологові війни»

В Ужгороді триває протистояння навколо пологового будинку. У середу медики пологового вийшли на мітинг до міської ради з вимогами призначити керівником закладу переможницю конкурсу Вікторію Пантьо та закликали ужгородців виступити проти незаконних рішень міської влади. Проте ні міський голова, ні жоден представник міської влади до людей не вийшли. Медики кажуть, що і надалі відстоюватимуть свою позицію у правовому полі.

Термін на розміщення сітілайтів у центрі міста закінчився

Дозвіл на розміщення сітілайтів спливає 10 жовтня — нагадав у соцмережі журналіст Віталій Глагола. Виконком зобов’язаний його не продовжувати, а сітілайти — демонтувати.

Ужгородський медфак, «Крок» і студенти-іноземці

Студенти-медики, які перевелися на медичний факультет УжНУ з вишів в інших містах, потрапили в непросте становище: на 5 курсі їх не допускають до іспиту «Крок» і вони змушені поновлюватися на навчанні з 3 курсу...

Агонія міської влади Ужгорода

Відбулася сесія Ужгородської міськради, яка стала не просто скандальною, а кримінально-скандальною. Депутати разом із мером пішли на кроки, які свідчать про агонію.

Куди діваються старі добротні кам'яні бордюри з вулиць Ужгорода

Злочин влади Ужгорода проти громади міста є очевидним.

Ужгород історичний: Будувати не можна зберегти

Напевно, для того, аби відчути вповні красу і шарм інтелігентності Ужгорода, варто тут мати коріння. Аби вберегти його дух, який живе на стареньких тихих вуличках та у величних, ділових спорудах Малого Галагова, годилося би бачити в них давнє прекрасне місто, а не набір із цегли, скла, штукатурки, дерев’яних дверей та вікон...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат