Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Позачергова сесія міськради: Виплати медикам, медкомісії військкомату та непритомний депутат

У четвер, 7 травня, депутати міської ради Ужгорода внесли зміни до програми додаткових гарантій соцзахисту.

В Ужгороді власники продуктового магазину зіпсували фасад будинку №1 на площі Петефі

Нещодавно відреставрований будинок у історичній частині Ужгорода зіпсували власники магазину "1 MINUTE", пофарбувавши його у сірий колір і наліпивши яскраву вивіску.

Візит Шмигаля та ганьба Андріїву: Мерія екстрено ремонтувала в’їзд в обласну лікарню

Кадри оприлюднив у своєму телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола. Перед візитом прем’єр-міністра Дениса Шмигаля міська влада Ужгорода (а саме працівники КШЕПу) спішно ремонтували в’їзд у лікарню з боку вулиці Новака. Тим часом на фоні в хірургічний корпус «швидка» привезла хворого на коронавірус.

В Ужгороді нетверезий водій на швидкості в`їхав у клумбу на перехресті Капушанської та Баб`яка

20 квітня, близько 23-ї години, екіпаж патрульних помітив, як водій автомобіля ВАЗ на швидкості скоїв наїзд на клумбу, рухаючись у бік кругового перехрестя вулиць Капушанська, Бабяка та Легоцького.

Гарячі телефони Ужгородa на випадок надзвичайних ситуацій

Список телефонів сімейних амбулаторій міста

Мешканці Боздоша зареєстрували петицію

Наразі мікрорайон Боздош за кількістю мешканців не поступається мікрорайону Перемоги-2. Тут одна за одною будуються багатоповерхівки. Деякі з них здані вже понад 10 років. Але мешканці мікрорайону потерпають від бездоріжжя. На сайті петицій Ужгородської міської ради вони зареєстрували петицію щодо негайного ремонту вулиць Хіри, Лінтура та Климпуша.

Від завтра в Ужгороді припиняє роботу громадський транспорт

Таке рішення прийняли сьогодні на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді

Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді
Паркінг заплановано збудувати між будівлями мерії та пошти на площі Поштовій

Незаконне загородження зеленої зони на вулиці Дайбозькій демонтували

Ще 21 серпня 2019 році син «регіонала» Василя Ковача (відомого в народі як Вася-кіловольт) Сергій Ковач придбав історичний будинок на вул. Дайбозька, 4 (Сергій Ковач разом із членами родини міського голови Ужгорода Богдана Андріїва є співзасновником ТОВ «Євроімекс»). За «дивним збігом обставин» 20 жовтня минулого року на цій зеленій зоні згоріло велике хвойне дерево.

Боротьба за керівне крісло Ужгородського пологового будинку досі триває

Апеляційний суд Львова визнав незаконним відміну мером Ужгорода результатів конкурсу на посаду керівника Ужгородського пологового будинку.

На конкурс на посаду директора міської поліклініки документи подала лише одна претендентка

Термін подання документів для участі у конкурсі закінчився 24 лютого. На засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Ужгородська міська поліклініка» розглядали кандидатуру Мирослави Брецко.

В Ужгороді триває збір підписів до петиції про розробку та реалізацію програми облаштування пандусів

Автор петиції, Олександра Несух, пише: «Соціальний розвиток м. Ужгорода в контексті розвитку всієї країни повинен бути спрямований на доведення певних місцевих соціальних стандартів до міжнародного (європейського) рівня, забезпечення нового рівня якості життя малобільних груп населення, передусім через створення безперешкодного життєвого середовища для осіб із обмеженими фізичними можливостями». Автор ратує також за облаштування пішохідних переходів із пониженими спусками при проектуванні та ремонті доріг загального користування.

Понад 9 тисяч гривень сплатили до бюджету міста власники   сіті-лайтів у центрі Ужгорода

9 тисяч 504 гривні сплатили до бюджету міста у минулому році власники дев’яти сіті-лайтів на вулиці Волошина в Ужгороді. Про це повідомив спеціаліст департаменту міського господарства Андрій Данканич: «Виконавчий комітет, як робочий орган із питань реклами, прийняв рішення не продовжувати дозволи на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Ми це рішення відстоюватимемо і це позиція і виконавчого комітету, і керівництва Ужгородської міської ради. Справді наявні певні правові проблеми, через які ми не можемо продовжити термін даного дозволу. Тому ми це все вказуємо на засіданні. Нами підготовлені обґрунтовані заперечення. І з цих підстав ми будемо заперечувати і відстоювати свою позицію».

Прокуратура розслідує ймовірні розтрати бюджетних коштів   під час ремонту Петефі

Ужгородці не вперше скаржаться на неякісний, проте дорогий ремонт центральної площі. Питання щодо співвідношення ціни та якості виникли після того, як у пішохідній зоні утворилося провалля.

Міськрада закріпила навчальні заклади за місцем проживання

На сьогоднішньому засіданні виконкому підтримали закріплення територій обслуговування за закладами освіти міста Ужгорода. Рішення стосується закладів загальної середньої освіти, а також закладів дошкільної освіти та НВК, у складі яких є дошкільні групи.

В Ужгороді вода одна з найдорожчих в Україні

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), 4 лютого схвалила рішення про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для 43 підприємств по всій Україні. Про це повідомляється на сайті комісії. Тарифи набувають чинності з дня, наступного за днем їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Національної комісії, тобто з 5 лютого 2020 року.

Відзавтра в Ужгороді карантин у школах

Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні протиепідемічної комісії Ужгородської міської ради.

Ужгородці зібрали достатнього голосів, аби влада міста розглянула петицію про вакцинацію тварин

Активісти-зоозахисники зареєстрували петицію щодо необхідності стерилізації безпритульних тварин в місті за кошт міської ради.

Із 1 лютого в маршрутах №№ 18, 20 та 24 введуть систему електронного розрахунку за проїзд

З 1 лютого у комунальних автобусах Ужгорода, що їздять за маршрутами №18, 20 і 24, можна буде розраховуватися безконтактними банківськими картками, а також різними електронними носіями, які зчитують QR-код. Про це повідомив заступник ужгородського міського голови Ігор Фартушок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат