На Закарпатті перебуває заступник міністра психологічного здоров’я провінції Онтаріо (Канада)

25.06.2024 12:01 ЗДОРОВ'Я

 

Я не пригадую, коли мав настільки цікаву розмову, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Коли минуло понад дві години дискусій, а здається, що ми спілкуємося не більше 20 хвилин.

Із неофіційним візитом на Закарпатті перебуває Майкл Тіболло, заступник міністра психологічного здоров’я та залежностей провінції Онтаріо (Канада).

За фахом - юрист, а зараз ще здобуває ступінь доктора психології. Він неухильно дбає про благополуччя мешканців своєї провінції, а передусім про дітей. Адже їхній добробут у дитинстві - запорука більш здорового життя у майбутньому.

Мені дуже імпонують його ідеї, принципи роботи та підходи до реалізації проєктів.

Згідний на всі 100%, що психічне здоров’я недооцінюють, як, власне, і наслідки його розладів.

Було цікаво обмінятися думками щодо відновлення наших військових, послухати про досвід Канади у цьому напрямку, поділитися ідеями щодо будівництва центру реабілітації військових та засадами державної програми ментального здоров’я.

Ми так багато обговорили, і ще так багато всього хочеться сказати. Чекаємо пана Майкла Тіболло на Закарпатті вже з офіційним візитом у вересні. Певен, разом ми зможемо сформувати стратегію, що дозволить покращити психічне здоров’я закарпатців - військових і цивільних.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат