Керівники ГУ ДФС Закарпаття висадили символічну для Ужгорода виноградну лозу

admin 25.04.2016 10:18 ЗДОРОВ'Я

Сьогодні багато розмов точиться про залежність найбільшого людського скарбу – здоров'я – від чистоти довкілля. Ми не повинні забувати про екологічний стан природи та наш власний вплив на нього.


Беручи участь у таких заходах, як Всеукраїнська акція "За чисте довкілля", яка традиційно проходить у березні-травні, працівники Головного управління ДФС у Закарпатській області стараються, щоб такий вплив був позитивним та став прикладом для інших.

Активно, дружньо та з піднятим настроєм, співробітники долучаються до прибирання та благоустрою території управління, у кожному кабінеті здійснюють генеральне прибирання, облаштовують клумби, вивозять сміття, адже усім приємно бачити навколо себе чисте довкілля, а особливо, коли оживає природа.

Варто зазначити, що цьогорічна акція містить в собі ряд символів: співробітники головного органу ДФС висадили виноградну лозу, яка розміщена на гербі м. Ужгород, і серед іншого означає любов до життя та працьовитість мешканців міста. Також 22 квітня, весь світ відзначав День Землі – день, який покликаний спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища у нашому спільному домі.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат