Що їсти, аби не мати герпесу на губах (ВІДЕО)

admin 18.11.2014 17:26 ЗДОРОВ'Я

Радить дієтолог Оксана Скиталінська: продукти проти герпесу на губі.

Для того, щоб герпес на губі турбував набагато менше, необхідно дотримуватися, так званої, антигерпесної дієти.
Про це в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська.

За її словами, така дієта повинна містити велику кількість амінокислоти лізину, яку можна знайти в рибі трісці, курячій грудці, сиру пармезан, квасолі та чечевиці.

Другим антигерпесним компонентом раціону має бути вітамін С: лимони, свіжа капуста, петрушка та шипшина.

Вітаміни групи В: страви з печінки та нежирного м'яса.

Шкідливими є продукти, що містять цукор, маргарин, родзинки, арахіс та шоколад.

Щоб знизити ризик появи герпесу, потрібно не переохолоджуватися, не перегріватися на сонці та не захоплюватися пивом. 3-4 кухлі пива можуть викликати загострення герпесу.

Якщо загострення герпесу з'являється кожні 3-4 місяці, варто обов'язково звернутися до лікаря.

Будьте здорові!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат