У Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство

16.03.2024 13:20 ПОДІЇ

У районному військкомату у Хусті чоловік намагався скоїти самогубство. Інцидент стався ще 13 березня у вбиральні в будівлі ТЦК, на місці військові надали чоловікові невідкладну домедичну допомогу, його забрала швидка. У військкоматі повідомили, що до ТЦК чоловіка доставили прикордонники після того, як він був затриманий під час спроби нелегально перетнути кордон.

«Представники ДПСУ затримали громадянина при спробі незаконного перетину кордону. Надалі прикордонники доставили його до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних», – повідомили у службі   зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП.

Також у військкоматі уточнили, що громадянин намагався порізати собі руки: «Під час перебування на території РТЦК та СП, громадянин зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП. Громадянин   Хабаров Є.В. сидів   підлозі зі слідами крові   та порізами на руках», – додали у військкоматі.  

Військовослужбовці надали чоловікові невідкладну домедичну допомогу, викликали поліцію та «швидку», яка   доставила громадянина до Хустської міської лікарні.   Лікарі зафіксували спробу суїциду.   Наразі за цим фактом проводиться службова перевірка.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат