Робоча група «Прозорість та підзвітність» при ОВА продовжує працювати

15.03.2024 20:37 ПОДІЇ

 

На черговому засіданні розглянули низку звернень, які отримали від громадської організації щодо ймовірних порушень у громадах під час проведення закупівель.

Як інформує Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА, йшлося, зокрема, про можливі завищення цін на оплату послуг чи придбання товарів.

Завдяки тому, що до складу групи також входять правоохоронці, працівники СБУ, Держаудитслужби, прокуратури й інших структур, котрі спеціалізуються на питаннях економічної безпеки, вдається говорити більш предметно та приймати рішення щодо подальших дій.

«Цього разу вирішили спрямувати листи на громади, які є розпорядниками коштів, та безпосереднім керівникам комунальних підприємств, закладів щодо вжиття заходів із запобігання ймовірних порушень під час проведення тендерів та проінформувати групу про виконані дії. Далі ж відповідно до отриманої інформації будемо говорити про подальші кроки.

Комплексно підходимо до питання забезпечення прозорості під час використання коштів та ефективності цього процесу, адже економічна безпека сьогодні – важливий фактор», – підкреслив Василь Іванчо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат