Перший заступник голови Закарпатської ОВА зустрівся з представницею ЮНІСЕФ в Україні Нінке Воппен

24.07.2024 23:15 ПОДІЇ

 

Дуже важливі і цінні ті зустрічі, під час яких ідеться про конкретні справи, цілі та перспективи, які можна втілити за лічені місяці, - повідомив Мирослав Білецький. - Саме такою предметною була розмова з Нінке Воппен, керівницею Львівського регіонального офісу представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Менш ніж за два роки майже 500 тисяч осіб по всій області отримали допомогу від Фонду у сферах захисту дітей, освіти, здоров'я та харчування, психосоціальної підтримки, підготовки до зими та інших.

Тільки на заходи, спрямовані за питання захисту дітей (підтримка сімей, зокрема і матеріальна, супровід психолога, запобігання насильству тощо), у 2023-2024 роках ЮНІСЕФ спрямував 13 млн грн.

Один із проєктів, які плануємо спільно реалізовувати на Закарпатті, – створення «Барнахуса» –   міждисциплінарного і міжустановчого спеціалізованого центру, де працюватимуть з дітьми, які постраждали від насильства або стали свідками подібних злочинів. Це вкрай важлива ініціатива, що покликана розвивати систему правосуддя толерантного до дитини.

Наші партнери також розуміють, які виклики чекають країну прийдешньої зими, тому готові надати відповідно до наших потреб альтернативні джерела живлення (потужні генератори, сонячні панелі) для того, щоб забезпечити електроенергією водоканали, заклади освіти та охорони здоров’я.

Досі наша співпраця з ЮНІСЕФ була продуктивною, сподіваємося, вона залишиться такою і надалі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат