Попри складні умови окремі громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення

19.07.2024 19:43 ПОДІЇ

Попри складні умови заради безпеки водіїв та пасажирів окремі спроможні громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

- Так, ямковий ремонт триває у селах Ужгородського району в межах дороги О 071208 Ужгород – Палло. Зокрема, у населених пунктах Шишлівці, Тарнівці та Сторожниця. Загалом планують відновити близько 2000 м² дорожнього полотна.

Крім того, дорожні служби проводять аварійно-відновлювальні роботи на мостовому переході у межах автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 070402 (Ужок – Нижні Ворота) – Буковець.

Нагадаємо, нещодавно через сильні опади і паводкову хвилю на інфраструктурному об’єкті відбулися руйнування, зокрема провалля. У зв’язку з цим рух мостом закрили.

Станом на сьогодні підрядна організація влаштувала камʼяний накид на укосах. Це потрібно для захисту від дії хвиль, течій, зміни рівнів води, атмосферних опадів та інших чинників, які призводять до руйнувань.

Аварійно-відновлювальні роботи, які розпочали виконувати дуже оперативно, ще тривають, а про відкриття мосту повідомимо завчасно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат