Якими будуть дві двадцятки

29.12.2019 14:40 ПОДІЇ

На порозі 2020 рік. І знову це буде рік надій. Ну тепер хоч є підстави — прийшла нова влада. Але попри обіцянки «Cлуги народу» швидко подолати корупцію і вивести країну з економічної кризи, ці процеси в Україні загальмували. Більше того, серед «нових» також є чимало корупціонерів.

На жаль, Закарпаття серед усіх регіонів України гальмує найбільше. Ми опинилися на останньому місці за більшістю соціально-економічних показників і це призвело до того, що напередодні Нового року президент звільнив нашого голову ОДА Бондаренка.

Хоча кажуть, що Бондаренка звільнили не так через економіку, як через поразку кандидатів від партії «Слуга народу» на голів ОТГ. Вибори відбулися у дев’яти ОТГ і лише в двох головами обрали «слуг».

Рейтинг провладної партії дійсно падає. Глобального розчарування владою ще немає, але час йде, а змін на краще замало. Наступний рік буде вирішальним: якщо влада не зробить кардинальних кроків для покращення добробуту населення, то рейтинг різко впаде і під загрозою для влади вже будуть вибори у місцеві ради.

А нам залишається сподіватися, що саме рік 2020-й стане стартовим для стрімкого якісного ривка нашої країни. Бо вже соромно бути найбіднішими в Європі. І не зважайте на те, що наступний рік буде високосним, бо нас уже нічим не злякати.

Ми щиро бажаємо всім нашим читачам у наступному році   відчути позитивні зміни. Міцного Вам здоров’я, родинного затишку і добробуту.

Веселих свят!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат