Мешканці Кошельова збираються блокувати дорогу вимагаючи її відремонтувати

16.01.2018 16:02 ПОДІЇ

Cотні мешканців закарпатського Кошельова, що на Хустщині, провели сьогодні мітинг під сільрадою проти бездоріжжя та готові були навіть до перекриття. Однак спочатку хотіли почути району владу, жодний представник якої не з’явився до людей на мітинг. Тому мешканці та активісти вирішили завітати до районного керівництва та   задати питання куди витрачаються їх податки, зокрема "дорожній" із кожного придбаного літра палива.

Однак жодного керівника в Хустській райдержадмінстрації не було: голова Павлій у відпустці, перший зам десь на виїзді, інших на місці не має, тому громада завітала до Хустської райради. Її голова Юрій Іванчо, що був обраний внаслідок владного перевороту, мотивував відсутню дорожню інфраструктуру в селі відсутністю коштів та порадив звернутись до очільника області.

На запитання чому ремонти проводяться лише в селах, депутати з яких наближені до діючої влади,   зрозумілої відповіді Ю.Іванчо людям не зміг надати.

Слід нагадати громадськості, що голова Хустської РДА Назарій Павлій​ відмовився виконувати рішення від липня 2017 року депутатів районної ради, які прийняли виділити близько 1,5 млн. грн. на ремонт доріг в #Кошельово та інших селах, відмовившись подавати його на підпис, ігноруючи при цьому також і листи керівництва та президії райради.

За наслідками зборів-пікету в райраді було зібрано 165 підписів під зверненням до голови Закарпатської ОДА із вимогою провести терміновий ремонт місцевих доріг Липча–Іза (С-071304) і Кошельово-Залом (С-071333), яке вирішили передати через ініціативну групу сьогодні ж   особисто   Геннадію Москалю.

Мешканці сподіваються, що обласна та районна влада їх почує і вживе негайних заходів щодо припинення дорожнього свавілля, як ні – залишаються за собою право на інші громадські акції прямої дії.

Віталій Грегор

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Сасові люди перекрили дорогу - вимагають її відремонтувати
У Сасові розблокували дорогу. Влада розпочне ремонт
Які дороги будуть ремонтувати у наступних роках

ТЕГИ : Кошельово

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат