На Закарпатті експерти визначають найкращі вина
Дегустація буде "сліпою", адже всі зразки смаковитих напоїв зашифрують
У четвер, 17 листопада на підприємстві «Чизай» (м. Берегово) проходитиме прес-конференція за результатами дводенного засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» із визначення якості тихих вин.
Протягом 16-17 листопада Центральна галузева дегустаційна комісія корпорації дегустуватиме тихі вина сортів «Рислінг», «Трамінер», «Піно», «Бастардо», «Ізабелла» та групи мускатної винної продукції, виробленої українськими та іноземними підприємствами. Усі зразки будуть зашифровані, відтак дегустація буде сліпою.
Особливістю дегустації є комісійна закупка всіх зразків у роздрібних торгівельних мережах. Отже, дегустуватимуть продукцію не вибірково, а саме ту, що потрапляє безпосередньо до споживачів. Відтак 17 листопада, о 15.00, на прес-конференції будуть підведені підсумки засідання дегустаційної комісії та визначені найкращі вина споживчого ринку України. Візьмутьу ній участь, а відтак підсумовуватимуть результати Володимир Гісем, генеральний директор корпорації «Закарпатсадвинпром», керівник ОП «Ужгородський коньячний завод», Володимир Кучеренко, очільник «Укрвинпрому», Анатолій Полосков, шеф виноробного комплексу «Чизай» та представники центральних органів виконавчої влади.
А тепер – про фото. Зроблено воно в один із фестивальних днів у центрі Берегова, коло винної бочки з маркою "Чізай". Тут абсолютно випадково зустрілися два професіонали-винороби: Михайло Скрильник, який довгий час у НДІ АПВ (с. В. Бакта) займався проблемами виноградарства та виноробства (нині з цих питань він є радником директора ТзОВ "Берегівське" Ю. Балеги), та власник мережі винних підприємств "Чізай" Геннадій Гутман (зліва), людина відповідальна, цілеспрямована та ділова.
Михайло МИХАСЬ
http://uzhgorodka.uz.ua/
admin
Коментарі :
Додати коментар