В області збирали "податок на губернатора"

rionews 31.03.2014 19:21 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко виявив, що нібито для нього збиралися гроші і заявив, що "податок на губернатора" скасовує.

За словами очільника краю, він отримав інформацією про те, що нібито різні структури області - податкова, митниця, міліція тощо, збирали гроші для губернатора, так званий "податок на губернатора".

"Я думав, що це чутки, але виявилося, що це правда. Таких податків більше не буде", - повідомив Валерій Лунченко на сьогоднішній прес-конференції.

У підтвердження своїх слів Валерій Валерійович повідомив, що днями благодійний фонд, який важко назвати таким, "Нова Україна" в особі громадянина Ткаченка звернувся від імені очільника краю до керівництва санаторію "Квітка полонини" з проханням виділити 20 тис. грн. для губернатора.
В. Лунченко заявив, що жодних розпоряджень такого характеру не давав. Відтак голова Закарпатської ОДА звернувся до прокуратури і міліції з проханням розібратися в ситуації і дати їй відповідну оцінку.

Також Валерій Лунченко завкликав громадян інформувати його, якщо подібні факти їм відомі, або вони самі стали жертвами таких "податків".

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат