Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.03.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 31 березня. Налаштовуйте гармонійний настрій завдяки приємним дрібницям, ранковій каві й хорошим розмовам, які приносить перший день тижня. Нехай яскраве сонце лише підсилює ваше прагнення попрацювати активно для того, аби залишити час і для себе. Гарного понеділка й смачного кавування!

Цитата дня: Можна ось так от мотатися, бути втомленим, виснаженим, мати серйозні фінансові проблеми, бути застудженим, і при цьому бути абсолютно щасливим ... абсолютно ... просто з тієї причини, що тебе чекають. І знаєте, не просто от так от чекають, а чекає та, яка потрібна тобі, щоб тебе чекала. Тому що є ті, які чекають, ну і нехай почекають. Дочекаються! А можна бути навпаки здоровим, перспективним, успішним і бути абсолютно нещасним, ну, бо тебе не чекають. Вона не чекає, і здається, що взагалі ніхто не чекає.

© Євген Гришковець "Планета"

31 березня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. У горах, та місцями і на рівнині заморозки на ґрунті і у повітрі 0-5°. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, місцями 0-3° тепла, вдень 13-18°, у горах місцями 5-10° тепла.
Автошляхи: Без опадів, видимість добра.
по м. Ужгород: Невелика хмарність. Вітер пінічно-західний 3-8 м/с. Температура вночі 0-2°, вдень 15-17° тепла.


ІМЕНИНИ   31 березня - Кирило, Трохим. Квітень.



Цей день в історії

1889 — Офіційне відкриття Ейфелевої башти. Конструктор башти Гюстав Ейфель поставив на вершині башти французький прапор. Підійматися вгору тоді доводилося по сходинкам.
1896 — Перший замок-блискавка патентується в США його винахідником, Уїткомбом Джадсоном.
1900 — Перша реклама автомобілів з'явилася в американській загальнонаціональній газеті Saturday Evening Post. Одна філадельфійська компанія помістила його під девізом «Автомобілі, які приносять задоволення».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
31 березня — концерт симфонічного оркестру, присвячений Героям Майдану та «Небесній сотні». Диригент — Вікторія Свалявчик-Цанько. У програмі:
Л. ван Бетховен. Симфонія № 3 «Героїчна». М. Скорик «Мелодія». М. Лисенко. Увертюра до опери «Тарас Бульба». Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 2 квітня — «Ной, 3D». Поч. о 14.30, 18.50, 21.20 та 23.50. «РІО-2, 3D». Поч. об 11.20 та 17.00. “Феї: Таємниця піратського острова, 3D». Поч. о 10.00 та 13.10.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 2 квітня   — «Ной, 3D». Поч. о 10.00, 18.25, 20.55. «РІО-2, 3D”. Поч. о 12.30, 14.20.   “Need for Speed: Жага швидкості, 3D”. Поч. о 16.10. “Прокляття, 3D». Поч. о 23.25.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вранці можуть виникнути складнощі і перешкоди по дорозі на роботу. Тобі варто перенести важливі зустрічі на другу половину дня. Спілкування з новими партнерами принесе багато цікавих ідей. Не варто відкладати починання в довгий ящик, дій рішуче і швидко. Увечері на тебе чекає романтичний сюрприз, який приємно порадує.
Телець. У першій половині дня будь уважніше в спілкуванні з незнайомцями. Намагайся не розголошувати інформацію про своє особисте життя та фінанси. У другій половині дня керівник може провести перевірку документації. Звернись по допомогу до колег, щоб вирішити проблему. Увечері тобі допоможе зняти напругу розслаблюючий масаж.
Близнюки. Сьогодні можуть виникнути розбіжності з молодшим поколінням родини. Не варто приймати образи близько до серця, будь мудрішою. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися ремонтними роботами. Не варто ставитися абияк до того, що ти робиш. Увечері спробуй розслабитися за допомогою чаю з мелісою і медом і раніше лягай спати.
Рак. Цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері купівлі-продажу нерухомості. У тебе вийде зробити те, що ти планувала. У другій половині дня стосунки з керівництвом будуть напруженими. Тобі потрібно стримувати емоції і не вступати в суперечку. Колеги проявлять своє справжнє ставлення завдяки спонтанно виниклій ситуації.
Лев Цей день потрібно присвятити плануванню та аналізу минулих помилок. Приймаючи рішення, ґрунтуйся тільки на свій професійний досвід. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі офісної техніки. Наведи порядок у документах і поточній звітності. Увечері обов'язково прогуляйся на свіжому повітрі, щоб відновити сили.
Діва. Цей день буде насичений спілкуванням із новими партнерами і великим потоком інформації. Тобі потрібно визначитися в своїх цілях, щоб зробити правильний вибір. У другій половині дня керівник запропонує вигідну угоду. Постарайся відключити емоції і діяти раціонально. Увечері тобі варто подбати про близьких і зібрати сім'ю за одним столом.
Терези   У першій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег. Не варто підтримувати чиюсь сторону, займи позицію спостерігача. У другій половині дня керівник може критично поставитися до твоїх нових ідей. Йди від конфлікту, зайнявшись роботою з документами. Увечері до тебе можуть завітати гості, тому потурбуйся, щоб у холодильнику були продукти.
Скорпіон Цей день є результативним для творчих особистостей і фрілансерів. Тобі вдасться реалізувати важливий проект, який збільшить твої фінансові можливості. У другій половині дня старі партнери попросять тебе про допомогу. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб отримати високий гонорар. Увечері зустріч з неординарною особою підштовхне тебе до рішучих кроків
Стрілець. У першій половині дня можуть виникнути проблеми в спілкуванні з колегами. Розбіжності в поглядах на ситуацію призведуть до серйозного затяжного конфлікту. У другій половині дня будь уважніше при підписанні важливих документів. Варто проконсультуватися з юристом, щоб не припуститися помилки. Увечері зустріч зі старою подругою принесе заспокоєння і приємні емоції.
Козеріг Цей день варто присвятити розширенню кола ділових контактів. Твої однодумці допоможуть у вирішенні організаційного питання. У другій половині дня на тебе чекає вигідна угода з партнером із минулого. Вирішення юридичних питань буде результативним. Увечері зустрінься з друзями, щоб поділитися своїми хорошими новинами.
Водолій. Этот день будет переломной точкой в отношениях с руководством. Тебе стоит взвесить прошлый опыт и сделать правильный выбор. Во второй половине дня конфликт с конкурентами приведет к финансовым потерям. Тебе нужно обратиться к психологу, чтобы разрешить свою проблему. Вечером лучше уединиться вдали от суеты и полюбоваться природой.
Риби Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Постарайся не втручатися в розбіжності між керівництвом і колегами. У другій половині дня переговори можуть ускладнитися через фінансові протиріччя. Пам'ятай, що краще мати синицю в руках, ніж журавля в небі. Вечір варто присвятити улюбленому заняттю, щоб поповнити енергетику.


А зараз — усміхніться :)


В Росії дві біди - дурні і дороги. А в Україні три - дурні, дороги та Росія.



Вчора з’їла 30 снікерсів, не знаю, що тепер робити...
- Зроби паузу! З’їж твікс!


Мозок на 80% складається з рідини. Мало того, що в багатьох вона гальмівна, так деяким конкретно не долили...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат