Громада Рахівщини також підтримала Сурмачевського

admin 28.03.2014 21:19 ПОДІЇ

28 березня 2014 року у місті Рахів на площі перед районним будинком культури відбувся мітинг.

Основною вимогою близько півтисячі представників, які приїхали з усіх 21 населених пунктів Рахівщини, було встановлення порядку в районі. На мітингу виступили: Юрій Гавʹюк – член національної спілки художників України; Василь Дряшкаба – заслужений лікар України, депутат обласної ради багатьох скликань; Володимр Саїк – підприємець; Петро Ференц – кандидат історичних наук, сільський голова с. Богдан; Лілія Ільчук – заступник директора з виховної роботи Великобичківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2; Оксана Севч – депутат Рахівської міської ради; Ірина Вербіцька – депутат районної ради, заступник головного лікаря Рахівського центру ПМСД; безпосередні учасники лютневих бойових подій на Майдані - Михайло Пукіш – заступник директора з навчально-виховної роботи Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., депутат райради та Іван Лета – вчитель географії Великобичківської ЗОШ - інтернату І-ІІІ ст.

Лейтмотивом всіх виступаючих було те, що єдиним достойним кандидатом на посаду голови Рахівської РДА є Іван Сурмачевський, який має досвід адміністративної роботи на керівних посадах, а саме: першого заступника голови РДА та голови районної ради, а також був безпосереднім учасником подій на Майдані у м. Києві.

Слід зазначити, що перед будівлею РДА зібралися опоненти І.Сурмачевського чисельністю в десять разів меншою, близько пʹятидесяти чоловік, які після нетривалих виступів долучилися до мітингу перед будинком культури. Вигуками та плакатами проти Сурмачевського, вони намагалися сфотографуватися на фоні громади та зірвати мітинг, що їм не вдалося, враховуючи їхню малу кількість.

На мітингу абсолютною більшістю голосів було прийнято відкритий лист - звернення громадськості Рахівщини в підтримку І.Сурмачевського як кандидата на посаду голови Рахівської РДА

admin

Коментарі :


31.03.2014 16:12 Дмитро

Ніхто Сурма не підтримує крім його боржників, і нетреба лити чисте вино в грязні бокали. Це як пітбуль який раз вкусив наступного разу загризе. Так і Сурман від якого кишить нет його корупцією буде дерибанити рахвщину, так що не збаламучуйте народ його ауров а подивіться на діла. До влади повинна прийти нова людина. А не старі пеньки які вже грибок пускают і зубами тримаются за крісло на яке не достойні навіть дивитись.


31.03.2014 15:52 Іван

Брудних технологій? Це як?)


31.03.2014 15:45 Іван

Дмитро, от ви якраз і намагаєтесь "посадити" в крісло такого кандидата!! "Кравчук Орися або кандидат від її імені"??.. і ви рахуєте що це є правильно? Вже не один раз так "садили" людей і до чого це призвело? Стало вам краще? Людині яку "посидили" байдуже.. і по суті нічого вона не зробить сама, бо її просто попросять звільнити місця для іншого такого "насадженця".. Думаю на Рахівщині живуть розумні люди і зроблять правильний вибір.. Сурмачевський проти "насадженців"..


31.03.2014 15:43 Вони

Кравчучку і Турка ніхто не протягує - вони самі протягуються. А от сурмачевського ви намагаєтеся протягнути з а допомогою брудних технологій


31.03.2014 15:36 Тарас

Навіть Президента ми обираємо "лучшего из двух зол". Нема ідеального, є ідейні. А ще є продажні. Так кого краще? Невже і ви ніколи не "грішили"? То лікарю, то викладачу то ДІА-шнику взятки даємо. Навіть сміття на узбіччя можем кинути. Це я ні про кого конкретно, але нас як народ. Годі ганити кандидатів. Дамо шанс ідейному Сурмачевському. Не справиться - кізяк на голову. Але Балоговських тушок нам не треба!


31.03.2014 13:57 Дмитро

Як шо корупціонер Сурмачевський забєсьи в крісло голови РДА та продаст і маму рідну як колис землі, друкарню і все шо криво лежало. Пробудились свідомі а коли треба було дійсно боротись з режимом то ніхто і не рипався тихо сурмали у дві дірки, а тепер вдруг откуда не возмісь Сурмачевського толкают. Він ніколи там не буде якщо є ще правда на Рахівщині. Кравчук Орися або кандидат від її імені. Все більше алтернатив бути не може.


31.03.2014 13:21 Іван

Для Вони
Да? А ви скажіть тоді щось і за Кравчучку, за Турка? Це люди яких просто протягують до влади, щоб потім було легше керувати районом. Ви це хочете?
Далі, хто відмовляється? Кому ви вірите? Сурмачевського підтримує більшість і надалі буде. Я радий що нарешті люди підняли голову і бачать хто є хто.


31.03.2014 10:33 Вони

Для Турок для ми
Ви, шановний, про яку правду? Ту, про яку кричать на Майдані і з якою не хочете миритися? Чи про підписи, під зверненням на підтримку Сурмачевського, від яких люди відмовляються?


31.03.2014 10:13 Федір

Повністю підтримую Тараса!
Той хто говорить правду не має інших варіантів як казати тільки правду.. а ті хто брешуть завжди придумовують нові варіанти.. люди добрі, думайте мало головою, а не гаманцями.. невже ви не бачите що історія повторюється знов і знов.. Клан насаджує свою людину, яка потім буде вами управляти.. управляти, а не підтримувати вас.. Сурмачевський достойний кандидат.. прошу всіх отямитись і зробити правильний вибір..


31.03.2014 10:02 Tapac

Шановні провокатори і лобісти! Якщо ви думаєте, що люди не вміють мислити і поведуться на проплачені статті чи коментарі - це не так. Очевидно, закулісний Балога просовує свого кандидата, обливаючи брудом усіх інших, Сурмачевського в тому числі. Підтримую вчорашній коментар: "Сила Сурмачевського в правді"


31.03.2014 09:46 Тарас

Підтримую!


31.03.2014 00:53 Рахів

Косой,Ориська і компашка ііхня лиш брешуть,вже мабуть лиш спльи і видьи як мають сидіти в кріслах.а Самообранці хіба ричать   ці авторітєти всім відомі давно,їдьте мало в Крим там проявіть мужність,а не позорти сьи


30.03.2014 23:37 турок для ми

сила п.Сурмачевського в правді


30.03.2014 21:59 ми

візьміть до уваги що Орисю кравчук ніхто не протягує. Вона раз сказала своє слово, і як відрізала. Зовсім не піариться і Віктор Турок. Лише у Івана Михайловича слова розходяться із справами. До честі рахівської Самооборони,   вони, що "мають на умі, те й на язиці" ще не спорчені політикою, відкриті). А п. Сурмачевський діє якимись дивними, підпільними, методами (PR-досвід - велика сиал)


30.03.2014 21:46 УЧАСНИЦЯ

Звертаюсь до учасника. мітингу. Якби не ті. кого ви називаєте прмітивними , то взагалі в Рахові мабуть   не чули б і не знали б про Майдан.По всій країні . навіть в глухих селах люди організовували майдана. В Рахові це робили   вони, бо більшість байдужі або перестрашені. або лицеміри, які чекали   доки все виясниться   В Романюка в десять раз більший словниковий запас від деяких дуже   грамотних. що не вміють два слова зліпити   докупи, хоча мають   вищу освіту. І ці "уроди" на ніякі посади не розраховують. бо вони прекрасно розуміють . що   не зможуть це робити. На жаль ви і деякі   дуже "мудрі" таке собі уявляють. То в кого нема розуму???


30.03.2014 21:43 русин

Турок то не боягуз, а жополиз... Вшитка файта- Кравчучка, Турок, пак далі ко? Для Зелінських усі, лим не Сурмач!


30.03.2014 21:14 лісовик

турки- смілий нарід, а Турок кажут боягуз. який там Київ в Рахів на Майдан не йшов. тепер "герой" бо має кришу- Онти зелінский, беркели і їх "шістки" - штукатур, паштет,пруцкови , бернарі, кокіш-мільники...не віритси але стає факт шо з ними колись порядні Кравчуки.


30.03.2014 21:02 я

і ця інтелегнція на цю панахиду і неприйшла ганьба


30.03.2014 19:28 Дмитро

Ніхто Сурмачевського не підтримує він не в силі набрати більше кілька десятків бюджетнків навіть під час канікул, він не достойнй виступати біля бо його там не сприймають вони навіть слово не дал сказати "інтелігенція" самопроголошена це така ганьба що навіть дивитись на той маразм було бридко. Цирк на дроті, і ще хочуть до влади.


30.03.2014 17:44 учасник мітингу

Все вірно. Громадськість, інтелігенція підтримує Сурмачевського тому, що розуміє, що то за публіка зібралася у протягуванні Кравчук Орисі, а потім Віктора Турка. Боже борони Рахівщину від такої зграї примітивних і агресивних людей. Візитівкою цієї команди є Романюк. Цього одного аргумента вже достатньо, щоб оцінити адекватність цих людей. І ще два слова про так звану Рахівську самооборону. Хто був на мітингах у пятницю і пятницю і бачив поведінку цих молодих людей у камуфляжах той зрозумів, що   це не українська кримська самооборона, яка залякує українських патріотів, викрадає журналістів, військових. Тому, заради того, щоб не допустити. цих урків до влади прийдеться підтримати Сурмачевського. І це без варіантів.


30.03.2014 17:35 учасник

Все вірно. Громадськість, інтелігенція підтримує Сурмачевського тому, що розуміє, що то за публіка зібралася у протягуванні Кравчук Орисі, а потім Віктора Турка. Боже борони Рахівщину від такої зграї примітивних і агресивних людей. Візитівкою цієї команди є Романюк. Цього одного аргумента вже достатньо, щоб оцінити адекватність цих людей. І ще два слова про так звану Рахівську самооборону. Хто був на мітингах у пятницю і пятницю і бачив поведінку цих молодих людей у камуфляжах той зрозумів, що   це не українська кримська самооборона, яка залякує українських патріотів, викрадає журналістів, військових. Тому, заради того, щоб не допустити. цих урків до влади прийдеться підтримати Сурмачевського. І це без варіантів.


29.03.2014 22:57 patriot1907

Випадково побував на мітингу... люди говорили втему і   справедливо! Бачивтам справжніх патріотів... ті клоуни з Косівської повискакували на сцену і шось репетували, здавалось що вони напідпитку! Якогось турка там піарили ... клоуни! Надіюсь, губернатор, на неадекватних молодиків - рупористів, уваги не звертатиме! Слава Україні - ганьба оновленим тітушкам!


29.03.2014 20:29 миха

я тоже се видів і як родичка сурмача не пускала до мікрофона.


29.03.2014 18:45 Рахівчанин

Пан сурмачевський   і ваші прибічники сором брехати на цілу область, вас було десь 150 чоловік.Як ви запятнена людина низько падаєте щоб добратись до влади. та не хоче вас народ


29.03.2014 18:00 я

Сурмачевський радів. що його   підтримала "інтелігенція". Я її там не побачила. Інтелігенція вміє не тільки говорити . але й слухати. Не дали говорити нікому. "інтелігентний" Саїк   сказав. що прийшли ті, котрі вміють ричати, а не говорити (тобто ті, хто підтримав Турока). Коли до мікрофону підійшла   Орися,щоб повідомити   коли відбудеться панахида,"інтелігенція"демонстративно   почала розходитись . Ось вам і   "інтелігенція".


29.03.2014 16:38 Ми

Згідні з Я: "Лучше быть хорошим человеком,   ругающимся матом" (як роблять прості рахівські "крикуни", котрі, до речі, теж були на Євромайдані, але не пруться у крісло голови РДА), чем тихой, воспитанной тварью", як Іван Михайлович, котрий і справді влаштував показуху. Але не хоче його більшість людей - НЕ ХО-ЧЕ! Орися Кравчук погоджувалася очолити район через те, що їй справді запропонував рахівський Майдан. А Іван Михайлович має підтримку хіба що соратників-«нашоукраїнців» та кількох представників «Батьківщини», котрі вже наперед ганебно поділили крісла, навіть не стидаються про це розповідати.


29.03.2014 12:28 Гуцул

Як гарно склали всіх людей в одну кучу щоб сфотографувати, що нібито було багато, ганьба! Людей було порівну, лише різниця була в тому, що людей на підтримку Турока не скликав ніхто а на мітинг людей за Сурмачевського звозили з сіл і плотили по 200грн.. Крім того, на мітингу Сурмачевського виступали такі як Саїк, ківерка-вербіцька, Ференц та сам Сурмачевський.
Саїк В.Д. - був при владі і крім того, що нічого не зробив і так нічого не зробив!!!
Ківерка-Вербіцька - це людина яка за голосування за Беркелу на посаду голови Рахівської ради отримала посаду заступника головного лікаря при януковичу!
Ференц П.П.- це людина яка Андріюку та Ковачу(нардеп від ПР) проштовхував та фальшував рішення сільради за міні ГЕС.
Сурмачевський І.М. - це людина яка крім того, що вкрасти гроші більше нічого не вміє, а також дешовка, Сурмач будучи головою райради приїхав до голови села Ясіня Д.Поляка і той запропонував пообідати то Сурмач сказав дай 50грн. то я каву поп"ю по дорозі і Поляк дав гроші і сурмач ті гроші залюбки взяв.


29.03.2014 12:27 !!!!

От не знаю де ж тих посад набрати всім тим хто був на майдані, в Україні всього 300 тис. держслужбовців, а на майдані були мільйони і я була, мабуть так само потрібно іти і вимагати посади, а що їм треба, а мені ні?)))
Люди життя віддали, інвалідами залишилися на все життя заради того щоб і далі чубилися за крісла??? ганьба вам шановні і перш за все тій "інтелигенції" яка вже намітила собі місця у владі. Ганьба тому Лунченку, говорять в Рахівському районі, що пан Сурмачевський пану Лунченку відвіз кругленьку суму зелених, спочатку не вірила, але виходячи з того, що відбувається, здається мені, що це правда)
З великою огидою за всім цим спостерігає простий народ. Всіх грошей не заробиш шановні "патріоти" і з собою на той світ не забереш!


29.03.2014 12:23 Рахів

Я слухала мітинг біля РДА,так огидно було слухати ,що брешуть недосвідчені люди,прийшли під будинок культури почали зривати цивілізований мітинг,фотографувалися біля людей,що ніби то за Турка ті люди,а за Турочка прийшли одиниці,смішно)))).досить заказним статтям і брехні Косого,Ориськи і Турочка.Розпустіть нарешті ту наглу і недосвідчену самооборону,бо бачу,що такі герої мають в Криму зараз бути і захищати   батьківщину


29.03.2014 10:47 просто жінка

Так огидно було слухати, як коло клубу хвалились   хто і скільки разів був на майдані... Значить кожен за себе там стояв, бо їм треба тепер за це   посади. Знайомі   всім "морди". які рвуться до корита (вибачаюсь) але інакше   не   можна назвати... Ганьба!!! Люди, не допускаймо їх до влади, бо це страшні люди. Дайте можливість молодим , а не тим . хто вже керував нами!


29.03.2014 09:12 Богдан

ви знаєте состерігаю і за статтями і за тими всіма мітингами .... жах.....   хороші і одні і другі , рвуться до крісла не дивлячись ні на мораль ні на совість . Люди добрі скоро вибори ви можете в тих кріслах посидіти лиш місяць а пересварите через свої амбіції цілі села. Подивіться як тихо сидять ударівці разом з регіоналами і сміються з цього всього ...ви ся пересварите , а вони після виборів посідають у теплі крісла.... Людину до влади має попросити громада , а рватися руками і зубами вона сама. Тепер потрібно абсолютно нову людину хіба їх немає у нашому районі???


28.03.2014 23:52 Хаос

Порада Лунченку,якщо хочете Сурмачя зробіть йому кабінет у себе етажом нижче   хіба так


28.03.2014 23:46 пан з бичкова

кладіт палатку збирайте підписи сурмача не пустим


28.03.2014 23:36 ))

активісти майдану зберіть підписи проти Сурмачевського, як збирали проти Януковича, покладіть палатку на день-два, впевнена підписів проти назбирається, сурмача підтримують одиниці


28.03.2014 23:36 Олена

Зібралися бєчки з проплачиними потворами інтелегентами . Збирає бойцюга каманду покращення але парадокс там ті самі люди Саік Ткачук Ференц Ківер   бомонд карманоі опозиції Ганьба кризам


28.03.2014 23:12 wolf

Сурмачевський на крові наших побратимів хоче на "трон"...   Будь ти проклятий виродок шахрайський!!!


28.03.2014 23:09 я

лучше быть хорошим человеком,ругающимся матом, чем тихой,воспитанной тварью


28.03.2014 23:03 своя

Ліпше бути матюкливим,але справедливим,ніж культурним ,але гамішним.


28.03.2014 23:00 Бандерівець

Сурмачевський безсмертний? Будинок   цегляний? Сім"я закордоном?


28.03.2014 22:58 буркутьинка

яка севчиха вже в почоті забула як на буркуті спала.севчиха собі рідіка собі


28.03.2014 22:56 Штукатур

Вони відєдналиси від нас бо ми фист гойкаємо, матюкаємоси з нами ходит Коцьо Дявіл, і вообше ми бикота... Тому интелігенція окремо собі мітингує...


28.03.2014 22:44 своя

!.Сурмачевський -не єдиний кандидат.   2.Чому майданівці раптом поділилися?Сурмачевський щось пообіцяв?Питання риторичне.Відповідь конкретна:так,пообіцяв!Пообіцяв працювати по-старому.Бо ж до влади теж добивається по-старому-нахабно,обманом і старими зв"язками.Тобто влада ніби нова,а методи старі.Навіть на мітинг запрошували(наказували) добровільно-примусово.   3.Дуже змінилися обличчя учасників мітингів.В грудні-січні,коли в законі була ПР,інтелігенція вся працювала на благо і через вікна заглядала.Страшно було. Тепер аж   чи не за півсотні км приїхали...Вже не страшно.   4.Опонентів Сурмачевського не в 10 разів менше,а в сотні разів більше.Просто в Рахові не вміють ходити на мітинги і не вміють організовано виказувати своє невдоволення.Так...по хатах...за кавою пообурюватися.   5.Всі мітинги відбувалися перед адміністрацією. А тепер чому біля БК? Чого втекли?   Репетицію у вівторок провели перед адміністрацією. До-речі--у вівторок не було опонентів,в Ужгород їздили...Не було   бажаючих сфотографуватися з громадою))))   5. Отже ,в Рахові все як завжди. Жаль.


28.03.2014 22:43 українець

був і на одному і на другому майдані, на рахунок кількості суцільна брехня, кількість підтримки як на одному так і на другому була однакова, не підтримую ні Турока ні Сурмачевського, але не задумовуючись віддам перевагу Туроку, тому що співпрацював з Сурмачевським за часів його "царювання",   пережив не одного голову і заступника і такого маніакально-підозрілого, амбіційного, самозакоханого, некомунікабельного   "нарциса" ще не було і це не тільки моя думка шановний Іван Михайлович. Маю велику надію, що його не допустять до керування, а майбутнім головам, заступникам дам пораду залишатися людьми і в кріслі голови і не забувати, що ця посада тимчасова


28.03.2014 22:24 я там був

Ганьба тобі сурмачевський,за заказну статтю.Ця брехня це твоє лице.


28.03.2014 22:15 Шнирь

Хіба можна жменьці молодих радикалів пірвати радість одобрямсу "півтисячної" гвардії маргіналів....)))) Цих   відкорита   не   відтягне   навіт   національна   гвардія


28.03.2014 21:28 свідок

Брехня. такої кількості   людей не було. Ніхто зривати мітинг не прийшов . Хотіли спитати ,чому відділились і запропонували іншого кандидата. Молодого не з "любих друзів"


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат